Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Hvordan kjøpe en bil på nettet

Sjansene er, hvis du kjøper en bil på nettet, kan du forhandle en bedre avtale for deg selv via e-post i stedet for i person. Bruken av Internett for bil shopping og kjøper har forenklet bilen kjøpsprosessen dramatisk. Du kan finne en god avtale på nettet, mens en selger er mer sannsynlig å finne en kjøper på grunn av masse markedsføring appell Internett tilbyr. Når du finner bilen din på nettet, kan du bruke e-post til kontakt med selgeren og ordne med å plukke opp din nye bil. Instruksjoner
en

Begynne å lete etter den bilen du ønsker å kjøpe. Hvis du kjøper en ny bil, bruke produsentens hjemmeside for å finne forhandlere og vise inventar. For brukte biler, søke i AutoTrader eller Cars.com nettsteder for å søke etter både forhandler og private salg alternativer.
2

Bruk AllofCraigs nettstedet som en annen bil finne metoden. Gjennomgang varelager og kjøretøy til du finner en som du ønsker å kjøpe. |
3

E-post eller ringe selgeren for å bekrefte at kjøretøyet er fortsatt tilgjengelig. Spør om tittelen er klar, og hvis bilen er klar for salg. Be om flere bilder om nødvendig.
4

Leave et innskudd med selgeren for å sikre salg til du kan komme og hente bilen. Tilby et innskudd til en privat selger bare gjennom en kilde som gir kjøperen beskyttelse, som for eksempel PayPal. Fordi forhandlere er regulert, kan du legge igjen et depositum med kredittkort, spør kvittering for å bli sendt til deg
5

Ring statens Department of Motor Vehicles (DMV) for å finne ut hvilke dokumenter du vil. må registrere bilen, hvis du kjøper bilen fra en annen stat. Enten du kjøper innsiden eller utsiden av staten, finne ut om din DMV tilbyr transport plate, slik at du kan kjøre bilen hjem. Forhandlere kan håndtere alt dette for deg, inkludert riktig skatteinnkreving og alle DMV papirarbeid, selv om du kjøper ut av staten.
6

Forsikring bilen du kjøper. Hvis DMV tillater for en transport plate, trenger du forsikring for å registrere bilen eller kjøre den. Gi din forsikring leverandøren all nødvendig informasjon om bilen, slik som bilen identifikasjonsnummer, år, merke og modell. Få kortet til å ta med deg.
7

Ta med din betalingsmetode for kjøperen. Hvis du kjøper fra en forhandler, kan giveren sørge for finansiering ved å kjøpe din informasjon over telefonen. Hvis du har tenkt å oppsøke ditt eget lån, søke i banken din for valg og vente på godkjenning. Oppgi bevis for forsikring til banken når du er godkjent for lån og signere noen bankavtaler å motta sjekken.
8

Skaff sjekken fra långiver hvis du fikk din egen finansiering. Ta med kontanter eller en bank sjekk med deg for å fullføre salget. Diskuter foretrukne betalingsmåten med selgeren.
9

Få en tur å gå plukke opp bilen. Prøvekjøre bilen for å sørge for at den kjører til tilfredshet og utveksle penger og papirarbeid å fullføre salget. Hvis du kjøper fra en forhandler, må du registrere din bank kontrakter først.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78237.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet