Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe bil på nettet >> Content

Om kjøp og salg av biler Online

Car kjøper er ikke lenger begrenset til å besøke en lokal bilforretning eller perusing "for salg av eieren" annonser i avisen. Lære om kjøp og salg av biler på nettet kan gjøre deg i stand til å finne noen sjeldne avtaler som er bare noen få stater unna. Men det er noen risiko forbundet med denne type transaksjon. Les videre og lære mer om online bil transaksjoner, hvilke tips og triks kan gjøre forskjellen på en god eller dårlig erfaring, og hvordan du kan sikre at du ikke taper penger på avtalen. Inventar

Kjøp og salg av biler online startet som en arena for solfangeren biler som var vanskelig å finne lokalt, og som potensielle kjøpere vil være villig til å krysse flere statsgrenser til å kjøre eller taue dem hjem. Siden da har markedet åpnet opp for biler og lastebiler av alle merke og modell, og det er ikke uvanlig å se Corvettes oppført ved siden av en Camry. Brukte og nye biler er til salgs, akkurat som det er biler som ikke lenger kjører, men selges for deler.
Nettsteder forbundet med kjøp og salg av biler Online

Den mest kjente stedet for kjøp og salg av biler på nettet, er eBay Motors (en kobling er lagt i Resources). Denne delen av eBay fungerer omtrent som vanlig auksjon området, og med museklikk kan du by på en hvilken som helst bil du velger - hvis du er i stand til og villig til å betale. Auto Trader nettstedet er en oppføring tjeneste som gjør at interesserte parter til å liste sine biler på nettet og i et magasin. Det er ingen bud forbindelse med de transaksjoner. Hvis du vil ha bilen, gjøre avtale.
Gjør leksene dine som en kjøper

Begrens søket til den slags biler du er interessert i kjøper på nettet. Shop rundt lokalt for å finne ut hva lignende biler som selges for. Sjekk bilen verdi med troverdige nettsteder, for eksempel Kelley Blue Book eller den noe mer nøyaktig Edmunds virkelige markedsverdien (en kobling er lagt i Resources). Beregn reisekostnader. Legg disse reisekostnadene til markedsverdien av bilen du kjøper - dette er den faktiske mengden penger du vil bruke. Fastslå om noen avtaler du ser på nettet virkelig falle under prising guide eller har rett på - for å gjøre budet, tur og transaksjon verdt din tid - eller om det er billigere å bo lokale og kjøpe den bilen du ønsker fra en forhandler eller privat fest. Når det er mulig, gjøre forretninger med en selger som har en kontrollerbar, positiv track record for kjøp og salg av biler på nettet.
Gjør leksene dine som en Selger

Pris bilen nøyaktig ved hjelp Edmunds eller annen prising verktøy. Anslå hvor mye penger du trenger å gjøre for å snu et overskudd. Dette er spesielt viktig hvis du kjøpte bilen du ønsker å selge online på auksjon og måtte gjøre noen reparasjoner. Representere bilen så nøyaktig som mulig. Hvis det har dings og hakk føre dem. Ikke risikere en dårlig auksjon tilbakemeldinger eller sivilt søksmål mot deg for misrepresenting bilen. Kjør en Carfax rapport for å beskytte deg selv fra å selge en stjålet bil eller en som tidligere ble berget.
Forsiktig for kjøpere

Husk at du gjør forretninger med noen du gjør ikke vet, og hvis du kjøper en bil, er du nesten kjøpe det usett og uten en prøvetur. Forespørsel fra selgeren en Carfax (en kobling er lagt i Resources) rapport som tydelig viser bilens kjøretøy ID-nummer. Diskuter betingelsene som du kan ta ut tilbud om å kjøpe bilen, uten lidelse noen konsekvenser. Videre ber om opp nære bilder via e-post som detalj felles problemområder, som for eksempel på undersiden av bilen, møbeltrekk, og sidene av bilen mest berørt av parkeringsplassen dings og bulker. Etter budgivning, ta en kompis med deg for å plukke opp bilen. Dette beskytter deg personlig og også tillater et annet sett med øynene til å se over bilen før du godtar nøklene og kjøre av gårde.
Forsiktig for selgere

Selgere har noe av en overtaket i denne type transaksjon. Når man selger biler på nettet, angi at du ikke vil slippe bilen før de har kommet inn. Du kan avtale med kjøperen å snu bilen i forvaring av en tiltrodd tredjepart, for eksempel den lokale lensmann eller en impound mye.
Hvis noe går galt

I tilfelle av svindel, tilbyr eBay Motors et kjøretøy kjøp beskyttelse program som kan dekke en kjøper opp til $ 50.000 per bil. Dette programmet beskytter deg mot å betale for en bil, men ikke klarer å ta imot, å kjøpe en stjålet bil, eller oppdager at bilen ikke har en ren tittel. Kjøpere er begrenset til ett krav mot bilen kjøpe beskyttelse program for hver sjette months.Sellers og kjøpere som driver virksomhet utenfor eBay Motors programmet har lite annet regress enn søksmål mot hverandre i tilfelle av svindel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-car-online/78164.html

Previous:
Next:

kjøpe bil på nettet