Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hva er galt med bilen din hvis det er White Smoke & vannet kommer ut av lyddemper din?

The eksosrøret på bilen strekker seg lyddemperen. Det er ikke uvanlig å se røyk fra enderøret, som er den siste komponent og utgang av et kjøretøys avgassystem. Røyk er ikke alltid en grunn til bekymring, men alltid oppmerksom på fargen. Farge og lukt av eksos røyk er ofte de første ledetråder i diagnostisering problemer med bilens eksos-og kjølesystemer. White Smoke

Hvert kjøretøy vil trolig vise en liten mengde av hvit røyk når den først startet, spesielt på kalde morgener. Så lenge røyken blir borte som motoren varmes opp, er det ingen grunn til bekymring. Det er resultatet av kulde drivstoff og damp som manifold varmer opp, og den hvite er faktisk dampen avbrenning.
Kjølemiddelsjekk
p Det er et mer alvorlig problem hvis bilen fortsetter å avgi hvit røyk etter at det er fullt varmet opp. Dette indikerer tilstedeværelse av enten vann eller kjølevæske - frostvæske - i forbrenningskammeret. Siden disse stoffene ikke ment å bli brent under forbrenningsmotor, kan de forårsake alvorlige problemer med motoren din - ofte indikerer en skadet toppakning - som er kostbare å reparere
Kontroll. for lekkasjer

lukt av røyk kan indikere om du har en kjølevæske lekkasje. Hvis frostvæske er tilstede i forbrenningskammeret, vil den hvite røk har en søt lukt. Sjekk også olje. Milky olje indikerer tilstedeværelse av kjølevæske, men kan også bety noe, tunge fuktighet kan føre til fuktighet for å danne seg i veivhuset, noe som resulterer i en lignende symptom. Ikke forsøk å kjøre bil om oljen ser mer ut som en milkshake enn motorolje, da dette er et tegn på overdreven vann eller kjølevæske i oljen.
Moisture
< p> Vann som kommer fra eksosrøret er vanligvis ikke noe å være bekymret. Det indikerer kondens buildup, eller er biprodukt av damp når den først starter bilen. De fleste eksosanlegg fjerne små mengder vann gjennom eksosrøret. Vann fra lyddemperen i seg selv er også en vanlig foreteelse, og er trolig kommer fra gråte hullet. Dette vannet er et biprodukt av katalysatoren, hjelper som styrer bilens utslipp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70692.html

Previous:
Next:

eksosanlegg