Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Vil doble eksosrørene øke drivstoff kjørelengde ?

Gass kjørelengde er en viktig faktor i å velge en ny bil eller oppgradere den gjeldende turen . En måte å forbedre gass kjørelengde er ved å øke bilens luftinntak. Det er mange måter å øke luftinntaket , inkludert installering av Dual eksos . Singel vs Dual

En dual eksosanlegg vil øke gass kjørelengde på bilen din . Utover å øke gass kjørelengde , er en ekstra bonus for å velge en dual eksosanlegg en økning i hestekrefter .
Typer
p Det er to typer dual eksosanlegg : true dual eksos og dual spennende eksos. Dual spennende eksosanlegg har en katalysator , en eksospotte og en split eksosrør . Sanne dual eksosanlegg har to katalysatorer , to lyddempere og og to eksosrør .

Eksosanlegg og Motorer

Biler med firesylindrede motorer kan ikke ha en true dual eksosanlegg installert, fordi de har bare ett eksosmanifolden . Kjøretøy med seks eller åtte- sylindrede motorer har eksos manifolder på begge sider av motoren, og derfor kan romme en ekte dual eksosanlegg .
Rørhaler

motsetning til populære tro, å ha ett eller to eksosrør gjør ingen forskjell i motorens ytelse. Dette er bare en kosmetisk valg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70633.html

Previous:
Next:

eksosanlegg