Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Volvo OEM Eksos Tips

Original Equipment Manufacturer (OEM) eksos tips (noen ganger referert til som eksosrør forlengere) er tilgjengelig for enkelte Volvo-modeller. De fleste Volvo OEM tips er forkrommet, selv om enkelte produsenter bruker polert rustfritt stål. Disse tipsene er tilgjengelige fra Volvo-forhandlerne, nettforhandlere og auto deler butikker. Dual Tips

Noen Volvoer utstyrt med doble eksosrør. For modeller som XC90, er en siamesiske dual tip brukes til å fullføre eksosrørene. Disse tipsene er laget av rustfritt stål og er vanligvis forkrommet. For å installere, du bare klemme tipsene på din eksosrør ved å stramme en bolt. Disse tipsene legge til et sporty utseende til bilen og detaljhandel for rundt $ 150, som i 2010.
Enkelt Bore Tips
p Hvis din Volvo har bare ett eksosrør, er det lettere å velge en spiss som vil passe. Mål bredden på eksosrøret ditt på sitt bredeste punkt. Dette diameter bør være den samme som den innløpsdiameter av den valgte eksos spissen. Velg en eksos tips som utfyller stilen og utseendet på bilen. De fleste tipsene er laget av polert rustfritt stål, selv om noen er forkrommet stål. Rustfritt stål tips er mer holdbare og langvarig enn krom tips.
Turn Down Eksos

Noen nyere modell Volvo har eksosrør som slår ned mot veien . Installere en OEM eksos tips er vanskeligere på disse kjøretøyene. Skjær den nedadgående kurver av enderøret med en så å installere spissene på den rette enden av røret. Hvis du er usikker på hva du gjør, betale en profesjonell for å installere disse tipsene for deg. Du ønsker ikke å risikere å ødelegge din lyddemperen eller eksossystemet ved å kutte eksosrør i feil sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70575.html

Previous:
Next:

eksosanlegg