Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik reparerer en Eksos

På grunn av miljømessige og operasjonelle faktorer, automotive eksosanlegg brytes ned over tid og kan kreve reparasjon. Mens noen elementer av en eksos er dyrt og vanskelig eller umulig å reparere på egen hånd, kan mange vanlige eksos problemer være enkelt og effektivt reparert av en butikk eller eier. Du trenger
Omfattende sett av håndverktøy inkludert skiftenøkler, socket sett og utvidelser
Ferske pakninger
Eksos patch eller reparasjonssett
Replacement del som lyddemper, flex-rør, eller hengeren
WD-40 eller lignende penetrerende olje
Vis flere instruksjoner
en

Hev bilen på bukker, ved hjelp av en hydraulisk jekk. Koble fra minuspolen på batteriet (alltid et trygt forholdsregel når du arbeider på en bil).
2

Undersøk eksos å identifisere feil punkt når bilen står på bukker. Kontroller at eksosen er kald som når en eksos varmes opp, kan det maskere en lekkasje. Bruk en flaske med såpevann om nødvendig å bidra til å finne en lekkasje. Spray ned en mistenkt område liberalt og se å se bobler eller andre tegn på gasslekkasje.
3

Fjern eksosmanifolden hvis du oppdager at det lekker. Spray ned bolter koble eksosmanifolden med penetrerende olje og la den sitte i minst 20 minutter. Fjern boltene som forbinder eksosmanifolden til nedstrøms eksosrøret eller katalysator. Deretter fjerne boltene som forbinder manifold til motorblokken. Når fjernet inspisere manifold for lekkasjer. Hvis det er en sprekk i fordeleren, må den erstattes, eller tatt til en eksos butikk som skal repareres. Hvis pakningen er brent eller revet, og erstatte med en ny pakning og re-installere.
4

Patch lyddemperen med en eksos lappesaker hvis du oppdager at lyddemperen har blitt skadet. Patch kits vanligvis vil være et metall tape med en selvklebende bakside som kan brukes direkte over den skadede delen.
5

Broken kleshengere kan repareres hvis en ødelagt hengeren er årsaken til eksos å henge eller dra. En eksos butikk kan reparere den ødelagte hengeren, eller du kan bruke en generisk eksos klemme kit som vil klemme rundt eksosrøret og dermed støtte lyddemper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70574.html

Previous:
Next:

eksosanlegg