Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan beregne Glassfiber Wrap Headers

Eksos wrap, noen ganger kalt header wrap, er lettere, mer elegant og sannsynligvis mer effektiv enn varmeskjold. Den brukes for det meste på motorsykler, men kan også brukes på biler. Overskrifter er eksosrørene nærmest eksos porter på en bensinmotor. De får varm nok til å antenne papir, så motorsykkel ryttere trenger en viss beskyttelse mot det varme. Glassfiber wraps isolere mer effektivt enn metallskjerming. De kan til og med øke hestekrefter. Wrap produsentene sier at det å holde alt det varme i rørene øker motorens effektivitet. Du trenger
mikrometer
Steel målebånd
Kalkulator (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Mål diameteren på topp-eller eksos rør med et mikrometer. I de fleste tilfeller diameter på overskriftene dine rør vil være en 3/8 inches til tre inches.
2

Mål lengden på alle rørene du har tenkt å pakke. Mål med stål målebånd fra eksos porten til lyddempere eller punktet der du ønsker å stoppe innpakning hvert rør. I de fleste tilfeller er dette wrap brukes på V-Twin motorsykler, som har to rør.
3

Bestem bredden av eksos wrap du vil bruke. De fleste merker av eksos wrap kommer i 1 - og 2-tommers bredder
4

Begynn beregning av wrap du trenger per lineær foten av topp-eller eksosrør på 70 inches for en-tommers wrap. og 30 inches for 2-tommers wrap. Disse lengder er mengden av wrap du trenger for hver fot av en 3/8-inch header eller eksosrøret.
5

Legg seks inches av 1-tommers bred wrap for hver lineær foten av rør som overskrider diameteren av en 3/8 tommers diameter rør med 1/8 tomme. For eksempel, vil du trenge 76 inches av wrap for hver lineær foten av en 1/2-inch rør og 82 inches for hver lineær foten av en 5/8 tommer diameter rør. Du vil trenge 112 inches av 1-tommers bred wrap for hver lineær foten av to 1/4-tommers diameter rør og 136 inches av 1-tommers bred wrap for hver lineær fot av tre-tommers diameter rør.

6

Legg tre inches av 2-tommers bred wrap for hver lineær foten av rør som overstiger diameteren av en 3/8-inch diameter rør med 1/8 tommer. For eksempel, vil du trenge 33 inches av 2-tommers wrap for hver lineær foten av en 1/2-inch diameter header rør og 45 inches av 2-tommers wrap for hver lineær foten av 2-tommers diameter header rør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70685.html

Previous:
Next:

eksosanlegg