Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hva påvirker en Eksos Leak?

En eksos lekkasje kan negativt påvirke ytelsen og effektiviteten av kjøretøyet, samt føre til sikkerhetsrisiko for fører og passasjerer. Av denne grunn bør du diagnostisere og reparere eksosanlegget umiddelbart når du opplever symptomer på en eksos lekkasje. For å eliminere lekkasje, må den være i avgassystemet fri av rør skade, og alle de eksos flensbolter må være ekstremt tett. Sikkerhetsfarer

avgassene inneholder karbonmonoksid og andre kjemikalier som er farlig for menneskers helse. Eksosanlegget er laget for å utvise disse gasser ut bak på bilen mens man reduserer støy. Hvis en eksos lekkasje oppstår et sted langs eksos-systemet, kan de gasser siver inn i interiøret bilkupeer. Dette kan være farlig, eller til og med dødelig for kjøretøy passasjerer på grunn av opphoping av karbonmonoksid.
Problemer med ytelse

Eksosanlegget rør er designet for å optimalisere volumetrisk effektivitet for motoren. Siden utvisning av eksosgassene er nødvendig med hver forbrenning syklus, må eksosanlegget tillate ubegrenset flyt av gasser for maksimal motoreffekt. En eksos lekkasje skaper turbulens i eksos rør, og også kaster av volumetrisk tuning av eksosanlegget. Begge disse effektene fører til redusert motoreffekt, både i hestekrefter produksjon og drivstofføkonomi.
Eksos Støy

En lekkasje skaper overflødig eksos støy på grunn av rømmer gasser. Dette har en tendens til å skape en luft hvesende lyd hørbar da i umiddelbar nærhet til den lekkasjelokalisering. I tillegg kan du oppleve overflødig motorstøy og /eller popping lyder som kommer fra eksos lekkasje. Mens overflødig støy er uønsket, har den positive effekten av slik at du enkelt finne og diagnostisere eksos lekkasjer.
Ser etter Eksos Lekkasjer

Eksos lekkasjer forårsaket av store sprekker , kan rust og andre omfattende skader bli diagnostisert ved visuelt inspisere eksosrør, samt tilkoblinger. Når du sjekker eksos, betale spesielt oppmerksom på sveising, da disse er de mest sannsynlige stedene å knekke på grunn av stress og varme. Også at den eksos bøyler er alle festet til undersida av kjøretøyramma, som løse bøyler kan tillate at avgass for å skrangle mot chassiset, som fører til ytterligere skade. Til slutt, sjekk at flensen boltene som fester hver piping segmentet er svært stramt. Hvis du fremdeles har eksos lekkasjer etter inspeksjon eksosanlegg og bolter, erstatte eksos pakninger ligger på hver flens tilkobling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70686.html

Previous:
Next:

eksosanlegg