Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan erstatte en Donut pakning

En smultring pakningen er ofte brukt til å forsegle en bilens fremre eksosrør og manifold tilkobling. Imidlertid kan det være bolle pakninger som benyttes i andre steder nedstrøms i eksossystemet av visse kjøretøyer. Formen av pakningen ligner et hjul og den forsegler eksosrøret som har en ball utbuet ende. Du trenger
Vernebriller
acetylenlampe
Safety hansker
lirke bar
Car lift
Ratchet, forlengelse og socket sett
Replacement donut pakning
Rethreader /chaser kit
Replacement hardware (muttere, bolter, skiver etc.)
Vis flere instruksjoner
en

Løft bilen hele veien opp på bilen lift.

2

Ta på vernebriller og samle alle verktøyene du trenger, og plassere dem i en praktisk beliggenhet i nærheten av deg under bilen.
3

Finn ut om foran eksosrøret er en Y-pipe. Dette ville bety at den festes til motoren ved doble manifold steder på både den venstre og høyre side, deretter nedstrøms inn i et enkelt kammer rør. Hvis dette er tilfelle, må du fjerne både foran flens-til-manifold tilkoblinger. Hvis det er bare en enkelt-kammer pipe, vil du bare trenger å fjerne én flens-til-manifold tilkobling.
4

Sett opp skralle, forlengelse og passende størrelse socket for mutrene på manifold studs og sørge for at skrallen er satt i motsatt posisjon.
5

Lett fakkelen, velg en manifold stud nøtt å varme opp og varme den til en kirsebær rød farge. Raskt slukke fakkelen og bruke skralle, forlengelse, og kontakten til mutter og tilbake den av stud. Hvis du føler motstand, tenne fakkelen og re-heat mutteren litt mer slik at du ikke bryter stud.
6

Fjern alle nøtter fra de mangfoldige studs ved hjelp av denne prosedyren. Ta deg god tid og være forsiktig for ikke å bryte noen pigger.
7

Sett på vernehansker og tilbake foran røret vekk fra manifolden. Bruk brekkjern for innflytelse til å hjelpe. For å oppnå dette, må du kanskje fjerne noen av kleshengere nedstrøms på eksosanlegget å tillate noen bevegelse og fleksibilitet.
8

La rør og manifold for å kjøle ned noen. Fjerne den gamle pakningen og sette inn nye.
9

Træ eller jage manifold studs (når du har tillatt dem å kult) for å rense gjengene på dem før du bytter nye nøtter på stenderne.
10

Erstatt nøtter og stram med skralle, forlengelse, og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70273.html

Previous:
Next:

eksosanlegg