Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Deler av en Fuel Pump

En bensinpumpe er en av de viktigste delene av et bilens drivstoff og eksos-systemet. Dens oppgave er å pumpe drivstoff fra gasstanken på drivstoffslangen. Hvis en drivstoffpumpe ikke fungerer som den skal, så kan motoren stoppe fordi ikke nok drivstoff vil være i stand til å gjennomgå skikkelig forbrenning. Det finnes mange typer av drivstoffpumper, og de har alle litt forskjellige design. Men de fleste brennstoffpumper virker via samme prinsipp - en forskjell i lufttrykket blir brukt til å drive brennstoffet inn eller ut av pumpen. De mest grunnleggende komponentene i en bensinpumpe dermed forbli den samme uansett modell. Nedenfor er en kort guide til disse hoveddeler. Kamaksel og Lever

Selv om det teknisk sett ikke en del av selve bensinpumpen, er kamaksel en roterende stang med en asymmetrisk hodet på den. Dette kamaksel roterer 360 grader. Over kamaksel sitter den eksterne delen av bensinpumpen spaken. Som kamakselen roterer, ved et bestemt punkt i rotasjon, fører til at formen av kam drivstoffpumpen spaken for å løfte opp. Den interne siden av bensinpumpen spaken går dermed ned.
Membran

Membranen er en membran i drivstoffpumpen som skaper en forskjell i lufttrykket. I det menneskelige legeme, muskler trekke ned på membranen, slik at lungene til å ekspandere. Dette skaper en forskjell i lufttrykket og luft (gasser) hastverket i lungene for å balansere denne forskjellen. I en drivstoffpumpe er membranen forbundet med en stang som er koblet til drivstoffpumpen spaken. Ettersom den indre delen av spaken beveger seg nedover på grunn av kamakselens rotasjon, beveger stangen nedover, i tillegg, å trekke membranen med den. Dette skaper en forskjell i lufttrykket, og drivstoff flytter inn i pumpen for å balansere forskjellen.
Intake Valve

En drivstoffpumpe vanligvis har to ventiler . Disse ventilene opererer i tilknytning til bevegelsen av drivstoffpumpen membranen. Den første ventil, innløpsventilen åpnes når membranen av drivstoffpumpen beveger seg nedover. Dette lar drivstoffet i pumpen fra tanken.
Uttak Valve

Den andre ventilen av en drivstoffpumpe, uttak og ventilen lukker når membranen beveger seg nedover. Det skiller bensinpumpen fra drivstoffslangen. Når membranen beveger seg opp, rygger ventil sekvens. Inntaket stenges slik at drivstoffet kan ikke bli skjøvet tilbake i bensintanken, og uttak ventilen åpnes slik at drivstoffet er skjøvet inn i drivstoffslangen.
Bilder Andre deler

p Det er mange forskjellige modeller av drivstoffpumper, hver med en litt annen design. Disse designene kan bety at bensinpumpen inneholder flere deler, for eksempel skruer, fjærer, pakninger, sensorer og mer. Disse perifere deler til drivstoffpumpen tillate de viktigste delene som skal sikres på plass, hindre lekkasjer, eller la systemet fornuft problemer i drivstofftilførselen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70274.html

Previous:
Next:

eksosanlegg