Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan bytter jeg en O2 sensor på en '95 Chevy Corsica?

The 1995 Chevrolet Corsica avhenger av en oksygen sensor i eksosanlegget for å overvåke mengden av oksygen i eksosen. Oksygeninnholdet av eksos bestemmer hvor mye drivstoff bilen bruker for å holde motoren i gang. Hvis sensoren svikter, kan bilen begynne å bruke mye mer drivstoff enn nødvendig. For å lagre denne unødvendig drivstoff utgifter, kjøpe en ny sensor fra en auto-deler butikken og endre det hjemme. Plasseringen av O2 sensoren vil variere, avhengig av motor i Korsika. Du trenger
Jack
Jack står
Oxygen sensor socket
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og la den varmes opp, varme opp eksosanlegget. Slå av motoren før du fjerner sensoren. Hev Korsika med en jack. Plasser en bukker under bilen for å støtte den.
2

Finn oksygen sensor fra under bilen. Sensorens tråder inn i den bakre av manifolden eller på siden av eksosrøret. Trekk ledningsnettet kontakten fra hverandre på slutten av sensoren.
3

Fjern oksygen sensor fra Korsika med en oksygen sensor socket og skralle. Plasser den nye sensoren til montering området og tre den for hånd før det ikke lenger lett å dreie. Skru det fast med en oksygen sensor socket og skralle.
4

Dreiemoment sensoren til 30 fot-pounds med momentnøkkel. Kobler du ledningsnettet ved å trykke kontaktene sammen.
5

Hev bilen med en jekk for å fjerne bukker. Returnere bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70473.html

Previous:
Next:

eksosanlegg