Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvor Å Endre en Toyota Paseo eksos

Eksosanlegget i en Toyota Paseo er ansvarlig for gjennomføring av eksos fra motoren til baksiden av kjøretøyet. Når drivstoff, som har blitt brent i motoren, blir den kastet ut gjennom eksos-manifolden og inn i eksossystemet. Over tid vil eksosanlegg mislykkes først og fremst på grunn av enten rust eller korrosjon. Men hvis eksosanlegget i Paseo ditt har blitt skadet på noen måte, er det på tide å endre det. Du trenger
6 jack standsFloor jackSocket fastnøkkel og socket setO2 sensor fjerning toolNew eksosanlegg med katalysator montering
Vis flere instruksjoner
en

Jack opp fronten på Toyota Paseo bruke fremre jack punktet ligger bak radiatoren, og plasser bukker under fronten klype sveiser plassert på hver side av kjøretøyet.
2

Jekk opp bak på bilen ved hjelp av den bakre jack punkt nær stammen området og sted bukker under den bakre klype sveiser plassert på hver side av kjøretøyet.
3

Løsne og fjern O2 sensor i eksosrør, nær den katalytiske konverter. Trekk ut den elektriske ledningen som er koblet til O2-sensoren og deretter bruke O2 sensor flytting verktøyet (en socket forlengelse) for å slå på O2 sensor klokken.
4

Plasser en jack stå i nærheten av katalysatoren støtte eksosrør. Plasser en annen jack stå under eksosrør nær bak på bilen for ekstra støtte.
5

skru fra hverandre eksosrør fra eksosmanifolden.
6

Skyv eksos rør av gummi kleshengere som er festet til kroppen av kjøretøyet. Siden du skal bytte ut hele eksos, trenger du ikke å skru fra hverandre noen av de mellomliggende stykker.
7

Installer det nye eksosanlegget. Installasjonen er det motsatte av fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70291.html

Previous:
Next:

eksosanlegg