Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hva er PCV ventiler?

Det har vært mange fremskritt i løpet av årene i arbeidet med å redusere utslipp fra bil. Disse inkluderer å fjerne tilsetningsstoffer som bly fra bensin, utvikle motorer som får bedre kjørelengde og installere deler for å redusere utslippene. En slik del er PCV ventilen. Definisjon

PCV står for positiv veivhusventilasjon. PCV ventilen er en fjærbelastet, enveis ventil som sikrer kontinuerlig evakuering av gasser fra innsiden av motoren.
Funksjon

PCV ventilen sender delvis forbrente gasser fra motorens veivhus (hvor kraften som genereres fra motoren blir konvertert til den energien som driver en bil) tilbake inn i forbrenningskammeret (hvor brensel og luft blir blandet og eksploderte under trykk), hvor gassene er re-brent.

miljøgevinster

PCV systemet hjelper miljøet ved å eliminere veivhus utslipp, fjerne dem som en medvirkende faktor til luftforurensning. Det kan også bidra til å forbedre drivstoff kjørelengde ved å fange delvis brente gasser og returnere dem til motoren for å bli re-brent.
Engine Fordeler

PCV ventil kan hjelpe forlenge levetiden til bilens motor ved å hindre opphoping av slam i olje og ved å holde fuktigheten ut av motoren, hindrer korrosjon fra å vises i motoren.
Hensyn
< p> Ifølge Yahoo Autos, kan avleiringer tette PCV ventil, så det må byttes hver 50 000 miles eller så. Pass på å bruke en ventil som er spesifikk for din bil -. Feil størrelse ventilen kan tillate for mye eller for lite luftstrøm

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70325.html

Previous:
Next:

eksosanlegg