Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan velge Eksos Fans

De fleste kjøkken og bad har avtrekksvifter for å hjelpe rense luften av uønsket lukt. Fans brukes i kjøkken som en måte å spre røyk og mat lukt, mens bad fans lufte fuktig luft ut for å forhindre mugg og mugg i å vokse. Vurdere flere faktorer for å velge vifte som er riktig for deg. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Bestem om du vil at eksos fan til å kjøre på en tidtaker eller på en bryter. Switch-baserte fans slå av og på som et lys, ved hjelp av en bryter på veggen (noen ganger lyset fargekartet og viften bryteren er ett og det samme), mens timer-baserte fans er satt til å kjøre en viss tid en viss antall perioder hver dag. Førstnevnte er mer praktisk og kan brukes på bestemte øyeblikk (for eksempel når du lager mat eller bruker toalettet), mens sistnevnte gir en mer grundig og regelmessig resirkulering av luften.
2

måle volumet av ditt kjøkken eller bad. Du kan for å dette med et målebånd:. Multipliser rommets bredde ganger sin lengde ganger sin høyde (i meter)
3

Bestem mengden av kubikkfot per minutt (CFM), som er nødvendig luftstrøm til å bytte luften i rommet åtte ganger i timen, som er den anbefalte effektivitet for alle avtrekksvifte. Du kan bestemme CFM ved å dele rommets volum med 7,5
4

Sjekk CFM på alle avtrekksvifter du velger:. Den skal være oppført på boksen. Du vil ha en vifte som CFM er lik eller større enn CFM av rommet du har tenkt å bruke den i.
5

sammenligne lydnivået på forskjellige eksos fans. Du vanligvis vil velge den mest stillegående vifte mulig. Vifte støy er målt i sones, vanligvis rangert 0,5 til 4,0 og notert på boksen. Jo lavere sone, jo mer stillegående vifte, så se for fans rangert på 1,0 sone eller lavere, hvis mulig.
6

Velg en vifte som kan monteres med skruer i stedet for spiker. Spiker en tendens til å vibrere og kan komme løs etter gang. Skruer vil holde viften sikrere for en lengre tidsperiode.
7

Velg en fan som matcher estetikk og innredning av rommet der du har tenkt å installere den. Dette er en ren smakssak og hvor mye penger du ønsker å bruke. Avtrekksvifter kommer i alle slags stiler og funksjoner, og du kan alltid finne en som passer til de nærmere detaljer i rommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70235.html

Previous:
Next:

eksosanlegg