Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik installerer en Oxygen Sensor i 4.3L Chevy Truck

Det er vanligvis to oksygen sensorer i 4,3 liters motor eksosanlegget på en Chevy lastebil. En er "oppstrøms" føler anordnet på førerens side Y-røret nær manifolden og den andre "nedstrøms"-sensor som er plassert midtveis nede passasjer side nær katalysatoren. Kjøpe en direkte-fit erstatning sensor ville være sterkt anbefales. Det er ikke mye dyrere og det vil spare deg for tid og krefter sliter med å rewire de universelle etter-markedet sensorer. Du trenger
Direct-fit oksygen sensor erstatning
3/8-inch skralle
3/8-inch stasjonen oksygen sensor pakning
Flathead skrutrekker
Vernebriller
Creeper (valgfritt)
Portable propan lommelykt
Bil ramper
Hjulkile
Vis flere Instruksjoner
Slik installerer en Oxygen Sensor i 4.3L Chevy Truck
1 < p> Kjør Chevy lastebil opp på bilen ramper på en jevn overflate og legg den i gir eller park. Slå av motoren og sett på parkeringsbremsen. Plasser en bremseklossen bak en av bakhjulene.
2

Grab dine verktøy, satt på vernebriller, og krype under lastebilen på en Creeper hvis du har en.

3

Finn sensor du er i endring. Foran en er plassert på førersiden opp nær manifold og skrudd inn i Y-pipe. Den bakre ene ligger på passasjersiden, ned like før katalysatoren.
4

Følg oksygen sensor ledningen til strømuttak. Trekk ut sensor ledning fra selen plugg. Trykk inn på klippet låsen med skrutrekkeren og separat pluggene.
5

Plasser oksygen sensor ledningen inn i sporet på siden av oksygen sensor kontakten og plasser skralle på enden av kontakten . Prøv å fjerne oksygenet, sensoren. Hvis det er hardnakket fast, fjern socket og skralle og tenne fakkelen. Varm røret området rundt sensoren opp, men ikke varme sensoren også. Når røret området er god og varm (cherry red) fjerne sensoren. Hvis du måtte bruke lommelykt for å trekke ut sensoren, la røret området for å kjøle seg ned før du fortsetter.
6

Skru den nye sensoren for hånd. Du vil merke at den nye sensoren har en tynt lag med glidemiddel på den. Ikke tørk dette av. Det vil hjelpe for fremtidig fjerning og utskifting. Stram tett med skralle og socket, men ikke stram sensoren. Du ønsker ikke å strippe gjengene på sensoren.
7

Plug sensoren tilbake i sele pluggen. Fjern de verktøy og krype ut fra under bilen.
8

Fjern bremseklossen, slipp parkeringsbremsen, og kjøre den ned av rampene.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70270.html

Previous:
Next:

eksosanlegg