Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hva er en EGR sensor?

The EGR sensor er en bilmotor komponent utviklet for å fungere med en eksos gass resirkulering system . Avgasstilbakeføring systemer er en del av mange nyere gjør av biler, som må overholde strengere miljøkrav. EGR sensoren registrerer temperatur og oksygennivå og bestemmer om systemet fungerer som det skal . Fordeler

EGR -systemet tilbyr to viktigste fordelene til en bilmotor . Den primære fordelen er et redusert nivå av miljøskadelige utslipp. Den andre fordelen er en mer effektiv bruk av drivstoff , noe som fører til bedre energieffektivitet og mer grundig forbrenning .
Hvordan EGR Systems Forbedre Engine Systems

En bilmotor uten en EGR -systemet utgivelser gassutslipp med hydrokarbon avfall som ikke er fullt ut forbrukes av forbrenningsprosessen . En EGR -systemet resirkulerer dette delvis forbrent avfall gass tilbake til forbrenning system som skal brukes en gang for en samlet renere utslipp .
EGR Sensor Warning

en EGR sensor feil advarsel på bilens indikator panel kan indikere enten at selve sensoren er skadet eller at resirkulering av eksosen system ikke fungerer innenfor fabrikken utpekte parametere. Den beste måten å se forskjellen mellom de to potensielle problemer er å ta bilen inn for vedlikehold og har sensoren skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70535.html

Previous:
Next:

eksosanlegg