Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan bytter jeg Oxygen Sensor i en 1995 Voyager Van ?

The 1995 Plymouth Voyager van bruker en oksygen sensor for å overvåke nivåene av oksygen i eksosen. Sensorens lesing forteller Voyager motor datamaskin hvordan du endrer luft /drivstoffblandingen for maksimal drivstoffeffektivitet og minimal forurensning. En sviktende sensor vil belyse " Check Engine " light på Voyager instrument panel , det vil også føre til at Voyager til tomgang dårlig og bruke mer drivstoff enn nødvendig . For å unngå å sløse penger på ekstra drivstoff , skift ut sensoren når det går dårlig . Det er en jobb du kan gjøre selv med bare litt tålmodighet og verktøy fortrolighet. Kjøpe nye Voyager oksygen sensorer fra en auto deler butikken . Du trenger
Wrench satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren på 1995 Voyager og la den gå til den når normal driftstemperatur , temperaturen din van vanligvis kjører på . Finn oksygen sensor tredd inn i eksosmanifolden på bunnen av motorrommet.
2

Koble ledningsnettet tilkoblingen på sensoren. Fjern sensoren fra manifolden med en skiftenøkkel .
3

Sett den nye sensoren for hånd for å unngå skader på gjengene . Trekk sensoren til £ 20 -meter , ved hjelp av en momentnøkkel. Plugg den elektriske tilkoblingen i inntil kontakten klikker på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70482.html

Previous:
Next:

eksosanlegg