Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

O2 Sensor Verktøy

Prøver å jobbe med en O2 sensor uten de riktige verktøyene kan resultere i en myriade av problemer. En oksygenføler spiller en viktig rolle som den måler mengden av oksygen i både gass-eller væske at sensoren analyserer. Skulle oppstå et problem med O2 sensor og det må repareres eller erstattes, øker betydningen av å ha de riktige O2 sensor verktøy på hånden betraktelig. Oxygen Sensor Wrench

Reaching en oksygen sensor er ofte en utfordring som det er vanligvis plassert i en vanskelig å nå verdensrommet. Oksygensensoren skiftenøkkel ble opprettet for nettopp dette formål, da det er i stand til å erstatte og installering av nye oksygensensorer, eller ganske enkelt gi den oksygenføler en "kontroll." Oksygen sensorer skiftenøkler er generelt 22 mm, og varierer i stil basert på hva verktøyet er nødvendig for en bestemt O2 sensoren (for eksempel rustne eller overopphetet sensorer).
Oxygen Sensor Tester

oksygen sensor tester verktøyet måler responstiden til O2 sensoren. Hvis O2 sensor, når testet, er ute av stand til å bevege seg fra under 175mV til over 800 mV på under 100ms ved snapping på gassen, så testen er bestått, noe som indikerer behovet for en ny O2 sensor.

Oxygen Sensor Socket

oksygen sensor socket verktøyet er spesielt utviklet for å bistå i å fjerne O2 sensor fra eksosmanifolden. Alternativt kan en 22-mm-kontakten brukes hvis du ikke klarer å skaffe seg en oksygen sensor socket. Den kontakten er plassert over O2 sensor og slått for å løsne den, med varme (via la bilen varme i fem minutter) og olje brukes hvis du ikke klarer å løsne den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70527.html

Previous:
Next:

eksosanlegg