Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan erstatte en 02 Sensor i en 95 Astro Van

Det er to oksygen eller O2 sensorer i eksossystemet på 1995 Chevy Astro van. Prosessen med å endre O2 sensorene er den samme enten det er oppstrøms eller nedstrøms sensorer som du trenger å endre, bortsett fra at plasseringen er annerledes. Disse O2 sensorer er avgjørende for riktig bruk av drivstoffsystemet og ytelsen til motoren i van din. Hvis du har en dårlig sensor, endre det med en gang for å rette drivability problemer, harde statistikk og dårlig drivstoff kjørelengde. Du trenger
Jack
Jack står
O2 sensor socket
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Løft forsiden av Chevy Astro med en jekk og støtte den under rammeskinnene med et sett med bukker. Fjern jack når van er sikkert på tribunen.
2

Finn O2 sensorer fra under bilen. Oppstrøms sensor trådene inn i eksosrøret kommer ned fra motoren manifold. Det er på den indre kanten av røret, som er nærmest motor-blokken. Nedstrøms O2 sensor er i eksosanlegget bare frem av katalysatoren.
3

Finn ut hvilken sensor du må endre, og stillingen selv under den. Lokaliser ledningsnettet som kommer ut av baksiden av toppen av sensoren og følge den opp til kontakten der føleren er sele og den van ledningsnett delta. Koble de to halvdelene av kontakten ved å slippe låsetappen og trekke dem fra hverandre.
4

Fjern O2 sensor fra eksosrøret ved hjelp av en O2 sensor socket og skralle å slå sensoren mot urviseren til den er løs fra gjengene. Kast den gamle sensoren og installere den nye i det gjengede hullet på eksosrøret bruke hendene for å få det starter. Dette vil bidra til å forhindre kryss threading.
5

Stram O2 sensor med O2 sensor socket og skralle. Kjør ledningsnettet kontakten fra den nye sensoren til kontakten på van ledningsnett. Skyv de to halvdelene av koblingene sammen inntil låsetappen engasjerer. Hvis du bytter ut begge sensorene, flytte til den andre sensoren og gjenta prosessen.
6

Løft fronten av Astro din av jack står med en jack. Fjern stands fra under van senk deretter jack, sette van tilbake på bakken. Prøvekjør motoren for å kontrollere sensorene fungerer som de skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70433.html

Previous:
Next:

eksosanlegg