Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan Test Røkgassrensing

Eksos utslipp bidrar til en stor mengde forurensning som nå eksisterer i atmosfæren . Å redusere utslippene som er utgitt av biler , statlige lover krever at mange biler skal testes for å fastslå om bilen oppfyller utslippskravene . Instruksjoner
en

Besøk statens inspeksjon sentrum . En rutinemessig del av hver inspeksjon er å teste bilens utslipp. Inspeksjonen klistremerke på speilet ditt vil gi deg beskjed når du er grunn til å ha dine eksosutslipp og bil inspisert .
2

Vent til bilen for å bli plassert på maskinen som brukes av inspeksjon stasjon for test. Et on -board diagnostisk test og inaktiv test er de testene som brukes for å inspisere utslipp systemer . Systemet kommer til å sjekke hvor godt utslipp systemet fungerer , og hvis det er opp til statlige standarder .
3

Finn ut om eksosutslipp har bestått testen . Kontrollen stasjon kommer til å gi deg beskjed umiddelbart om bilen oppfyller standardene eller ikke.
4

ta bilen inn til reparasjon hvis du mislykkes. Hvis bilen din ikke består testen , må du gå til en utslippene reparatør for å fikse problemet . Når reparasjonen er gjort, kan du gå tilbake til inspeksjon stasjon for å teste eksosutslipp igjen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70216.html

Previous:
Next: No

eksosanlegg