Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan fikse en Broken eksosrøret

Du ønsker ikke å kjøre med en rusten - gjennom eksosrøret dra fintfolk på veien . Før du kommer til skjerf butikk, her er hva du skal gjøre med en eksos pipe som er i ferd med å falle av. Du trenger
Rag
Wire Coat Hanger Eller mekaniker Wire
Vis flere instruksjoner
en

Vent til motoren kjøles ned slik at eksosrøret er kult nok til å berøre . Plasser hånden din nær røret for å måle hvor varmt det er før du faktisk berører den, eller pakk en tykk fille rundt hånden.
2 p Hvis delen av røret er i ferd med å falle av , fjern hengende del ved å bøye og vri den til den løsner. Du trenger ikke sette den på igjen , siden du må ha den erstattet eller sveises på på et skjerf butikk uansett.
3 p Hvis du ikke kan bryte av den hengende pipe, untwist en wire frakk hengeren eller bruke noen mekaniker ledning (tilgjengelig mot en auto- deler butikken ) . Pakk den ene enden rundt hengende røret og fest den andre enden til undersiden av bilen. Ikke vikle kabelen rundt drivakselen eller hvor som helst hvor den risikerer å bli infiltrert med drivakselen . Vikle den rundt en stasjonær del under bilen .
4

Gjør en avtale på lyddemperen butikk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70210.html

Previous: No
Next:

eksosanlegg