Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan velge en eksos-systemet for Sound

Du ønsker å velge eksos så de andre bilene på veien vet du er der. Men det er viktig å vite hvilke eksosanlegg gi deg den beste ytelsen samt lyd. Her er hvordan du velger en av de beste eksosanlegg for turen din mens du holder lyddemperen tone en prioritet. Instruksjoner
en

Preview lyden før du legger ut kontanter. Dynomax ytelse eksosanlegg har lyd bytes som du kan laste ned noen av sine systemer på Firebirds, Mustangs og samfunnskunnskap med en VTEC-motor. Logg deg på A-1 Resultatet nettsted for å få en for mild.
2

Cruise de lokale show for ideer. Ingenting kan sammenlignes med å høre et eksosanlegg i person, så omfanget ut severdigheter og viktigst, lydene, på den lokale bil cruise. Du får ideer om hva som fungerer best på merke og modell.
3

Velg ditt lyd. Bestem om du vil den klassiske V-8 rumble eller en mer tonet ned lyden. Et godt valg i begge tilfeller er en av de Flowmaster eksosanlegg. Du kan stole på sine 22 års erfaring i lyddemperen virksomheten og de har en eksos for hver type lyd du leter etter.
4

Avgjør om du vil ha en dual eksos eller enkel eksosanlegg. Husk at noen dual eksos systemer ikke fungerer som de skal fordi de er konstruert kun for utseende. For å sikre en god dual eksos lyd, sørg for å velge et system som flowmaster.
5

Hold ytelse en prioritet. Eksosanlegget anm. er viktig, men ikke ofre ytelse for lyd. Pass på at ditt eksosanlegg passer din motor manifold og er riktig montert ned understell, eller annet du kan være å se på redusert motorytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70214.html

Previous:
Next:

eksosanlegg