Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik feilsøker eksosanlegget i en VW Jetta

Når problemer plage din Jetta eksosanlegg, håndtere dem med å peke ut den skyldige. Undersøke enheter fra motoren til eksosrøret fordi eksos system utfordringer kan stamme fra ulike områder. Feilsøke eksosanlegget i en VW Jetta med å gjøre med systemet faresignaler. Bli med en mekaniker og bruker denne fremgangsmåten til de fleste modell år. Instruksjoner
en

Inspiser eksos manifold og topplokk for lekkasje. Termisk ekspansjon og sammentrekning kan forårsake lekkasjer å skje på det sted hvor disse enhetene delta. Skjærspenning presset eksos manifold pakning når du starter opp, kjøre bil eller slå Jetta. Dette kan føre til lekkasjer.
2

Vær oppmerksom på dukker eller hvesende støy når motoren går. Sjekk eksos portene på topplokket for tegn på maling misfarging eller brannskader. Se om din tennplugg ledninger og støvler har brannskader.
3

Undersøke området koble eksosmanifolden og hodet røret. Den frem-og-tilbake bevegelse av motoren din forårsaket av dreiemoment fører til bevegelse i skjøten der hodet røret tiltrer eksosmanifolden. Se etter misfarging forårsaket av varme gasser som rømte dette området. Dette gjelder de 4-sylindrede og 6-sylindrede motorer.
4

Sjekk eksosrørene for tegn på skade. Bruk store tang til å øve press på rør. Bytt rør som bryter eller vike for press din. Sørg for å holde motoren i gang mens testing av systemet. Det viser seg lettere å oppdage lekkasjer og andre problemer med motoren i gang.
5

Lytt til merkelige lyder som kommer fra områder nær lyddemperen din. For eksempel kan en summelyd som øker med akselerasjon avsløre eksos system problemer. En fløyte lyd eller høyfrekvent piping støy i eksosrøret kan komme fra begrensninger i systemet. Få en mekaniker til å lese din motor inntak manifold vakuum. Lave målinger mener systemet er blokkert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70239.html

Previous:
Next:

eksosanlegg