Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan fikse en Oxygen Sensor for en Volkswagen Passat

The Volkswagen Passat oksygen sensor styrer mengden drivstoff brent av motoren. Dersom oksygen sensor er sviktende, vil bilen kjøre rike, brennende ekstra drivstoff og redusere drivstoff kjørelengde. Volkswagen sikrer ledninger for oksygen sensor ved hjelp av strips for å unngå skader på elektriske ledninger fra eksosrøret. Når en oksygen sensor svikter, må den skiftes ut. Finn en ny sensor på en auto deler butikken eller Volkswagen forhandler. Du trenger
Jack
Jack står
Lambda sonde socket
Ratchet
Momentnøkkel
Strips (valgfritt)
Vis mer Instruksjoner

1.

Løft den fremre enden av din Volkswagen Passat og fest den på et sett med bukker. Fjern jack når de bukker er sikre å gi plass til å arbeide.
2

Finn oksygen sensoren mellom manifold og katalysator. Sensoren vil bli utstående fra eksosrøret med en elektrisk forbindelse på toppen. Trekk ledningsnettet fri for den elektriske tilkoblingen.
3

Fjern strips på selen, gjør oppmerksom på hvor de går. Du må erstatte strips i de samme stedene for å beskytte ledningene fra eksos skader.
4

Fjern oksygen sensor fra eksosrøret med en oksygen sensor socket og skralle. Bytt sensoren med en ny. Træ den nye sensoren i hånd for å starte slik at du ikke krysser tråden sensoren. Skru det fast med en oksygen sensor socket og skralle.
5

Dreiemoment oksygen sensor til 41 fot-pounds med en momentnøkkel.
6

Bytt strips på ledninger og koble til ledningsnettet til den elektriske tilkoblingen på sensoren.
7

Hev bilen og fjern bukker. Senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70393.html

Previous:
Next:

eksosanlegg