Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

DIY lyddemper Erstatning for Samurai

The Suzuki Samurai, med sin 1,3-liters motor, har en lyddemper med en integrert foran og bak eksosrøret delen. Fronten fra hodet rør eller eksosmanifold til lyddemperen legeme og den bakre fra kroppen til enderøret like over den bakre akselhus. Skifte eksospotte krever at du fjerne flere bolter på forsiden av systemet og en eksos klemme. Jobben kan være ferdig i oppkjørselen hjemme i omtrent en time med vanlig håndverktøy. Du trenger
Jack
Jack står
Wrench satt
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Løft forsiden av Suzuki off bakken med en jekk og posisjon et sett med bukker under forakselen bolig for å støtte bilen. Sørg for at de bukker er på et flatt, fast underlag, og deretter fjerne jack fra under bilen.
2

Finn flensen på forsiden av lyddemperen forsamlingen fra under bilen. Fjern de to festebolter fra flensen ved hjelp av en skiftenøkkel på den ene siden og en socket og skralle på den andre.
3

Flytt til baksiden av forsamlingen og finne sammenhengen mellom eksosrøret og lyddemperen forsamlingen. Fjern mutterne fra eksos klemme på røret med en stuss og skralle. Fjern klemmen fra eksosrøret og kast den.
4

Separat lyddemperen forsamlingen fra eksosrøret, og deretter fjerne lyddemperen fra gummi kleshengere under lastebilen. Senk skjerf til bakken og fjerne det fra under bilen.
5

Hev en ny lyddemper montering på plass og koble de to gummi kleshengere til støtte pinnene på lyddemperen forsamlingen. Hev baksiden av lyddemperen montering og skyv enderøret og den bakre forbindelse av lyddemperen sammen. Installere en ny eksos klemme på sammenhengen og stram til mutterne med en socket og skralle. Ikke stram mutterne eller du vil knuse røret.
6

Plasser flensen på forsiden av lyddemperen folkemøte mot flensen på forsiden eksosrøret og installere de to festeboltene. Stram boltene med en stuss og skralle på den ene siden og en skiftenøkkel på den andre.
7

Løft fronten på lastebilen utenfor bukker med en jekk, fjerne bukker fra under bilen , senk den ned på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70444.html

Previous:
Next:

eksosanlegg