Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hva Er en EGR i en Mazda 626 ?

An eksos gass resirkuleringssystem er en svært viktig bildeler komponent. Det spiller en stor rolle i å holde hver automobile 's utslipp fra forurensende atmosfæren til å en stor grad. Function

The primære funksjon av en egr system i en Mazda 626 er den samme som det er i hvilken som helst bil - for å redusere nitrøse oksid utslipp. Når den forbrenning chamber i en bilens motor blir for varmt, kan salpeterholdig oksid danne . The EGR system forhindrer dette ved å resirkulere eksos inn den inntaket stream å kjøle ned den forbrenning prosessen .


Betydning

Når salpeterholdig oksid er dannet i en bilens forbrenning chamber og utgitt , tilpasser den kombinere med hydrokarboner for å danne smog. The eksos gass resirkuleringssystem er en middel for å redusere lystgass produksjon og dermed redusere de skadelige utslippene av din Mazda 626 eller en hvilken som helst andre bil .



Hensyn

i vurderer en eksos gass resirkulasjon system i en Mazda 626 , er det et par ting du bør ta hensyn til. The EGR -systemet må kontrollere flyten av resirkulert eksos svært presist . Dette er dels å opprettholde nasjonale standarder og dels fordi ytelsen til den EGR -systemet vil påvirke bilens ytelse som en helhet . Too mye flyt kan forårsake en lull i akselerasjon , og for lite flyt kan føre til motorskade ping .




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70576.html

Previous:
Next:

eksosanlegg