Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan erstatte Nissan 3,3 eksosmanifolden

Nissan 3,3 motorens eksos manifold samler eksos fra hver av ventilene og sender det gjennom eksosrøret. Eksosmanifolden må være i god stand for å unngå skadelige gasser kommer inn i hytta. Hvis bilens eksos manifold har en sprekk i den, erstatte den så snart som mulig. Du trenger
Socket sett
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative kabelen fra batteriet ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne mutteren på terminal. Fjern varmeskjold fra hele manifold med en fastnøkkel. Koble EGR røret fra ventilen.
2

Trekk den elektriske ledningen fra den oppvarmede oksygen sensor ved å trekke den av. Koble fra de fremre eksosrør med en fastnøkkel til å løsne boltene. Fjern boltene fra eksosmanifolden ved hjelp av en stikkontakt, skralle og utvidelse.
3

Fjern eksosmanifolden med katalysator fortsatt festet. Fjern katalysatoren fra manifolden med en fastnøkkel. Fest omformeren til ny manifold og stram boltene med en skiftenøkkel.
4

Installer manifolden til motoren og stram festene med en socket, skralle og utvidelse. Koble fremre eksosrør med en fastnøkkel til å stramme boltene. Plugg den elektriske ledningen inn i den oppvarmede oksygen sensor.
5

Koble EGR røret. Installer varmeskjold rundt manifold og stram festene med en skiftenøkkel. Koble den negative batterikabelen og stram terminal mutteren med en fastnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70654.html

Previous:
Next:

eksosanlegg