Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan Sett på lyddemper på en Acura Integra

Selges som Honda i de fleste deler av verden, men selges som den Acura Integra i USA var bare tilgjengelig 1986-2001. Denne sporty bilen ble stort sett solgt som en kombikupé og var ment å konkurrere med andre kompakte av tiden. Gjør de enklere reparasjoner, for eksempel erstatte en dårlig lyddemper kan spare deg for penger. Hvis du hører lyder som kommer fra denne delen, og deretter vurdere å erstatte den. Du trenger
Ny eller brukt lyddemper
Gamle teppe eller et stykke stor papp
skrutrekker eller skiftenøkkel
Sledge hammer
baufil
Vis flere instruksjoner

en

krype under bilen og se om lyddemperen har en sveiset installasjon eller en klemt installasjon. En fastklemt installasjon vil ha bolter som holder lyddemperen på plass. En sveiset installasjon vil ikke ha noen bolter.
2

Fjern boltene med skrutrekker eller skiftenøkkel at lyddemperen er festet på. Hvis du er uheldig nok til å ha en sveiset lyddemper, kjøpe en eksos skjærende verktøy eller en blåselampe for å fjerne det.
3

Plasser deg under bilen for å erstatte lyddemperen. Det kan være lurt å plassere et stykke papp eller en gammel teppe på bakken, slik at du ikke blir liggende på bakken. Du trenger ikke å bruke knekter til å erstatte lyddemperen.
4

Fjern den gamle lyddemperen fra bilen. Du kan bare banke det ut av bilen med en slegge. Du kan også bruke en håndsag å fjerne den om nødvendig.
5

sammenligne den gamle eksosrøret med den nye. Du må kanskje sage av noen av eksosrøret slik at den nøye måler omtrent det samme som den gamle. Du ønsker ikke din eksosrøret stikker ut for langt.
6

Installer den nye lyddemperen på din Acura Integra. Line den opp rett med klemmene og stram boltene for å holde den på plass. Boltene bør ikke være for stram-du vil lyddemperen å bevege seg litt for å unngå skade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70244.html

Previous:
Next:

eksosanlegg