Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Eksosen lekker på Motor for My 2001 GMC Sierra 2500 6.0L

Lekkasje eksos på motoren på 6,0-liter GMC motor betyr eksos manifold pakning er defekt og det ikke lenger er en god forsegling mellom eksosmanifolden og topplokket. For å løse denne lekkasjen, er det nødvendig å fjerne eksosmanifolden og erstatte pakningen. Eksosmanifolden er festet til topplokket med seks bolter. Du trenger
Paint markør
Socket og skralle sett
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Løft bilen panseret. Sørg for at eksos lekkasjen kommer fra anleggsflaten mellom topplokk og eksos manifold, ikke EGR ventil eller hvor manifold møter nedløpsrøret. Merk hver tennplugg ledning med maling markør for å identifisere hvilken ledning hører på hva tennplugg.
2

Snu hver tennpluggbeskytteren om en halv omdreining og trekk den rett av tennpluggen. Ikke fjern noen plugg ledninger fra sine respektive spoler.
3

Fjern hvert eksosmanifolden montering bolt med riktig størrelse socket og skralle. Trekk forsiktig manifold vekk fra topplokket litt og fjerne den defekte pakningen fra topplokket.
Installasjon
4

Hold ny eksos pakning til eksosmanifolden . Trykk på manifold og pakning til topplokket. Stram hver eksosmanifolden bolt.
5

Stram eksosmanifolden bolter til 10 fot-pounds av dreiemoment med riktig størrelse kontakten og momentnøkkel. Første moment innsiden bolter, deretter de to utvendige bolter. Når alle boltene strammes til 10 fot-pounds, gjenta den samme prosessen til 15 fot-pounds av dreiemoment med socket og momentnøkkel.
6

Installer hver tennplugg ledning ved å trykke den ned riktig tennpluggen. Vær oppmerksom på de merkene tidligere gjort så avfyring ordren ikke blir forstyrret. Slå bilen panseret. Sjekk eksosmanifolden moment etter at motoren er varmet og kjøles to ganger for å sikre at de opprettholder 15 fot-pounds av dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70689.html

Previous:
Next:

eksosanlegg