Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan ta ut en PCV Valve

En PCV ventil - noen ganger feilaktig omtalt som en "PVC ventil" - er en positiv veivhusventilasjon ventil, og har ansvaret for den kontinuerlige utviste av gass fra en motor veivhuset. Dette er en en-veis ventil. Hvis du ikke endrer olje med jevne mellomrom, kan ventilen bli plugget og mislykkes, så du bør utføre regelmessige oljeskift. Hvis ventilen ikke mislykkes, må du vite hvordan du fjerner det for å erstatte det. Du trenger:
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Trekk panseret utløserspaken for å åpne panseret på bilen din.
2

Kjør fingrene langs innsiden av panseret for å finne panseret utløseren. Når du har funnet den, trekk opp låsen for å åpne panseret.
3

Finn PCV ventilen, som vil være på veivhuset. Se på toppen av motoren din eller på sidene. Det er en liten gummi-plugg som er fast direkte inn i motoren. Det ser nesten ut som en gummi flaske stopper.
4

Trekk av noen slanger som er festet til ventilen. Det er to hovedtyper av PCV ventiler. En er direkte koblet inn i veivhuset, mens den andre er inline med to slanger. Dersom bilen din har en innebygd PCV ventil, må du bare trekke slangene off ventilen og fjern selve ventilen. Hvis PCV ventilen er koblet direkte inn i veivhuset, må du ta tak i enden av ventilen med tang og vri ventilen. Du må gi den et godt trekk, men det vil komme ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70288.html

Previous:
Next:

eksosanlegg