Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik reparerer en Cracked lyddemper Pipe

Det pleide å være mye enklere før dagene av katalysatorer og resonatorer og andre kompliserte og integrerte eksosrør osv. for å reparere en sprukket lyddemper rør. Nå eksosanlegg inneholder mange variabler som skaper problemer når du prøver å forsøke enkle reparasjoner. Men med dette i bakhodet, har ettermarkedet eksos industrien også funnet noen smarte måter å omgå de kompliserte systemer. Hvis du faktisk har en sprukket skjerf pipe, kan du ha noen alternativer igjen før du må springe ut kontanter til å bytte ut hele systemet. Du trenger
Mig sveising og sveising skjold
Eksos ermet kontakt
Ratchet og socket sett
Box fastnøkkel satt
Buddy ermer eller aluminisert rør kontakter
Eksos klemmer
Vernebriller
Car lift
Vis flere instruksjoner
en

Løft bilen trygt og sikkert på en bil lift.
2

Sett på vernebriller.
3

Finn sprakk skjerf røret.
4

Sett på sveising skjold og sveis sprakk skjerf røret hvis sprekken ligger på en bøye i røret og en hylse klemme eller buddy ermet ville ikke være et levedyktig alternativ.
5

Bruk ermet klemme for å dekke sprekken i lyddemperen rør hvis sprekken er liten, som ligger på en av sømmen i røret, eller dersom røret er brutt i en rett seksjon av lyddemperen røret. Pakk klemmen rundt sprukket rør, plassere mutter og hylse spenne på den andre siden av boltene, og trekk til med skralle, sokkel og en hånd skiftenøkkel.
6

Bruk en kompis ermet for å koble en atskilt lyddemper rør. Dette vil bare være et alternativ hvis røret ble fullstendig knust i halv på en rett del av lyddemperen røret. Kameraten ermet ville koble de to halvdelene av røret, og du ville bruke til eksos klemmer av passende størrelse for å stramme kompis ermet til det sprakk skjerf røret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70268.html

Previous:
Next:

eksosanlegg