Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hva er fordelene med Koble en EGR Valve ?

Selv om ikke avgjørende, alle moderne bensin bilmotorer avhenge av resirkulering av eksosen eller EGR ventiler for å redusere giftige NOx fra utslippene . Fjerning av EGR ventiler , mens lenge diskutert , har ikke vist seg å ha noen ytelsesmessige fordeler . Funksjon

farlige NOx- gasser dannes når bensin forbrenningskamre nå temperaturer i overkant av 2500 grader Fahrenheit. For å bekjempe dette , ble EGR ventil introdusert i 1973 av General Motors å resirkulere eksosen inn i forbrenningskammeret , drastisk redusere temperaturer og dannelsen av nitrogenoksider. EGR ventiler fungerer ikke på tomgang eller full gass og generelt øke drivstofføkonomi og ytelse.
Koble EGR Valve

For noen fordel for mer motorrommet plass er nok til å gjøre fjerne EGR ventil verdt. For å gjøre det uten at de påvirker motoren , må motorens elektronisk kontrollmodul ( ECM ) settes til aldri aktivere den manglende EGR . I tillegg må en EGR plate være installert for å dekke hullet i inntaket manifold der EGR ventilen ble installert .
Hensyn

På de fleste biler en manglende EGR ventil vil føre til at kjøretøyet til å mislykkes utslipp testing på grunn av en utløst check engine kode og tilstedeværelsen av økt nivå av nitrogenoksider .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70629.html

Previous:
Next:

eksosanlegg