Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik installerer du en Ford Focus O2 Sensor

O2, eller oksygen, sensorer på en Ford Focus overvåke blanding av oksygen forholdet til brente drivstoff i eksosanlegget. De overføre disse dataene til drivverket kontroll modul, eller PCM, som deretter justerer mengden drivstoff å overholde data. Etter gang, kan O2 sensoren i Focus bryte ned og tur "check engine" lyset på dashbordet. Bytte sensor selv kan du spare penger på arbeidskostnader, og auto deler butikker kan lese bryet koden og finne ut hvilken sensor i eksosanlegget av Ford Focus har gått dårlig. Du trenger:
Bil ramper
Hjulkile
Vernebriller
Replacement direkte fit oksygen sensor
Oxygen sensor socket (3/8 tommers stasjon)
3/8 tommers stasjon skralle
Flathead skrutrekker
Portable propan lommelykt
Creeper (valgfritt)
Vis flere Instruksjoner
Slik installerer du en Ford Focus O2 Sensor
en

Drive Ford Focus opp på bilen ramper på et flatt underlag og sett på parkeringsbremsen.
2

Plasser en bremseklossen bak en av bakhjulene.
3 < p> Ta på vernebriller, samle alle verktøy og nye O2 sensor, og krype under fronten av Focus.
4

Finn O2 sensor du erstatter ved å følge eksosanlegget sensoren deler butikken fortalte deg var dårlig. Sensoren skruer i koøyer i eksosrørene frem av katalysatoren. Det er en nær manifold i front røret og en annen en nær katalysatoren.
5

Følg ledningen til O2-sensoren på støpsel og koble den. Bruk flat skrutrekker til å trykke i klippet låsen og skille ut pluggen.
6

Plasser oksygen sensor hylse på skralle og fjern O2 sensor fra eksosrøret. Hvis det er hardnakket rustne eller fast, tenne propan lommelykt og varme området av røret rundt O2 sensor for å utvide røret. Fjern O2 sensoren når røret utvider nok til å slippe det, men så la god tid for røret for å kjøle ned.
7

Skru den nye O2 sensoren i koøye i eksosrøret og trekk til med skralle og socket. Vær forsiktig så du ikke over-stramme. Plugge ledningen inn i kontakten, samle verktøy og krype ut fra undersiden av Focus.
8

Fjern bremseklossen, slipp parkeringsbremsen og kjør Focus ned av av bil ramper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70272.html

Previous:
Next:

eksosanlegg