Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik installerer du en Dual eksos På en Ford stasjonsvogn

Installere en dual eksos på en Ford stasjonsvogn er det motsatte av å fjerne den. Men hvis du hadde eksos fjernet for deg eller du gjør tilpasset arbeid for ditt kjøretøy i etapper, kan det hende du trenger en oppfriskning på hvordan du installerer en ny dobbel eksos. Den doble eksos for Ford stasjonsvogn er en ettermarkedet eksosanlegg som deler eksos inn i to eksos tips. Du trenger en grunnleggende sett med verktøy og minst en time å installere ny eksos. Du trenger
Stikknøkkel med socket sett
New ett stykke eksosanlegg med pakninger
O2 sensor verktøyet
Jack står
Vis flere instruksjoner
1

Støtt dual eksosanlegg med bukker under Taurus. Katalysatoren må være vendt mot fronten på bilen og lyddemperen må være på baksiden av kjøretøyet.
2

Fest den doble eksosrør til kleshengere under stasjonsvognen. Hengerne er metall kroker med en gummi løkke festet til enden av kroken. Skyv metall kroken på eksosanlegget gjennom gummi sløyfe festet til kroppens metall kroker.
3

Installer oksygen sensorer fra det gamle eksosanlegget inn i dobbel eksos med O2 sensor verktøy . Tråd O2 sensor og vri den med klokken for å stramme. Det er en sensor før katalysatoren og en etter.
4

Plug de elektriske kontaktene inn O2 sensorer.
5

Sett en pakning mot parring overflaten av eksos rør og bolt eksosrør til eksosmanifolden på baksiden av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70310.html

Previous:
Next:

eksosanlegg