Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan endre en 1999 Miata eksosmanifolden

Mazda fullstendig redesignet den Miata for 1999 modell år med et helt annet utseende. Mange entusiaster ble lettet over at Mazda igjen godt nok alene under. 1999 Miata fortsatt brukte den samme 1,8 liters firesylindret motor som ble brukt i de første generasjons biler. Lageret enkelt-eksosrøret er festet til et vanntett eksosmanifold som er boltet til motoren. Et sprukket manifold vil tillate avgasser å gå inn i kupeen og bør skiftes ut umiddelbart. Du trenger
Penetrating væske
Socket satt
Ratchet
Phillips skrutrekker
rene filler
Tubing skiftenøkkel satt
Wrench satt
pakning skrape
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Spray penetrerende væske i varmeskjoldet festeboltene, eksos manifold til motorblokken bolter, EGR rør montering og eksos rør-i- manifold bolter. La væsken trekke inn over natten, hvis mulig.
2

Løsne og fjern mutteren og bolten som fester fabrikken sjokk tower brace til førersiden sjokk tårn med en socket og skralle. Løft brace rett opp for å gi tilgang til eksosmanifolden. Hopp over dette trinnet hvis bilen ikke er utstyrt med sjokk tower brace.
3

Løsne og fjerne festeboltene for frontruten vaskemaskin reservoaret med en stuss og skralle. Løft tanken rett opp og flytte den til side - så langt tilkoblingene tillater - å gi tilgang til de varmeskjold på eksosmanifold. Hopp over dette trinnet hvis bilen ikke er utstyrt med ABS-bremser.
4

Løsne og fjerne festeboltene på luften renere boliger på toppen av motoren med en stuss og skralle. Løsne klemmen som fester luftinntaket slangen til luftfilteret bolig med en stjerneskrutrekker. Trekk slangen av huset. Skyv huset til side for å gi tilgang til de varmeskjold og eksos manifold. Dekker endene av inntak slangen og dens montering på luften renere boliger med en ren fille for å hindre fremmede partikler eller skitt fra å komme inn.
5

Løsne og fjern festeskruene som fester begge varmeskjold til eksosmanifolden med en stuss og skralle. Fjern varmeskjold fra manifold og legg dem til side.
6

Fjern EGR tube beholde boltene på eksosmanifolden og inntak manifold med en stuss og skralle. Løsne og skru beslaget som fester EGR røret til enden av eksos manifold med en slange skiftenøkkel.
7

Løsne og fjern de tre boltene som fester eksosrøret til eksosmanifolden med en skiftenøkkel .
8

Løsne og fjern eksosmanifolden til motorblokk festeskruene med en socket og skralle. Arbeid sakte for å unngå skade eller bryte av boltene i blokken. Stoppe og bruke mer gjennomtrengende væske, dersom en eller flere av boltene virker veldig stramt. La væsken trekke inn i flere timer, hvis mulig.
9

Trekk manifolden bort fra motorblokken. Merk at vannrøret braketten vil gli av en av manifold festebolter som du fjerner manifold. Ikke la vannrøret til å flytte bakover. Fjern manifolden fra motorrommet. Fjern eksos manifold pakning fra motorblokken. Skrap bort pakningen rester på underlaget med en pakning skrape.
10

Plasser en ny eksos manifold pakning over festeboltene på motorblokken. Plasser erstatning eksosmanifolden over festebolter. Skyv vannrøret braketten over tappen at det opprinnelig ble festet til. Skru fordeleren holdebolter til mellom 29 og 33 fot-pounds med en momentnøkkel.
11

Bytt eksos rør-i-manifold bolter og stramme dem til mellom 32-44 fot-pounds . Stram EGR rør passer inn i slutten av manifold til mellom 24 og 34 fot-pounds. Skru den gjenværende EGR tube holdebolter.
12

Bytt varmeskjold og stram festeskruene. Plasser luften renere boliger på plass og stram festeskruene. Fjern fillene fra vannslangen for inntak og luftfilter boliger. Skyv inntak slangen på huset og stram slangeklemmen
13

Sett på frontruten vaskemaskin reservoaret -. Hvis bilen din har ABS - og stram festeskruene. Skyv sjokk tower brace - dersom bilen er utstyrt slik - i posisjon og skrur bolten og mutteren

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70704.html

Previous:
Next: No

eksosanlegg