Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan Sammenlign Enkel-og dobbel eksos-systemet

Mest lager eksosanlegg er enkel eksos, noe som betyr at de har ett hode rør utvise eksos fra motoren. En dual eksosanlegg har to sett med hodet rør, som tillater mer eksos å rømme og gir marginalt bedre motorytelse, samt gi bilen en mer aggressiv lyd. Forskjellen mellom dem kan være overraskende subtile, imidlertid, og hvis du er i markedet for et eksosanlegg, bør du sammenligne fordeler og ulemper nøye. Instruksjoner
en

vite forskjellen mellom en ekte dual eksosanlegg og en spennende dual eksosanlegg. En ekte dual eksosanlegg har to komplette sett av eksos matrise-to lyddempere, to katalysatorer og to eksosrør-mens en spennende dobbel eksos-systemet har et enkelt modifiseres lyddemper med to rør som strekker seg fra det. Den tidligere gir en reell økning i hestekrefter og effektivitet, mens sistnevnte er egentlig en enkel eksos system lurt ut av estetiske eller stilistiske grunner og har ingen annen praktisk effekt.
2

Undersøk størrelsen på bilens motor. Du vil som regel finne en dual eksosanlegg i en V-6 eller V-8 motor fordi de har to eksos manifolder. Mindre motorer har en tendens til å ha en enkelt eksosanlegg eller annet en dual eksisterende system snarere enn en ekte dual eksosanlegg.
3

sammenligne forskjellen i hestekrefter. Dobbel eksos systemer har en tendens til å bli bedre på dette enn enkelt eksosanlegg fordi det er mer eksos forlater motoren gjennom et annet system. Dette gir mer hestekrefter og forbedrer motorens ytelse, selv om utslippene de skaper ikke kan være lovlig i mange områder.
4

undersøke potensialet for dreiemoment, som vanligvis er manifestert i størrelsen på eksos-systemet rør . Den smalere røret, jo raskere eksos beveger seg gjennom systemet og mer dreiemoment systemet produserer. En dual system har en tendens til å bruke mindre rør enn et enkelt system, som dermed produserer mer dreiemoment.
5

Sammenlign støynivåer som eksosanlegget produserer. Ideelt sett er forskjellen ubetydelig, spesielt hvis de lyddempere gjør jobben sin skikkelig, men en dual eksosanlegg er naturlig tilbøyelig til å produsere mer støy enn en enkelt eksosanlegg. Den spesielle banen og tømmer av lyden kan variere også, som er en del av appellen til å installere en dual eksosanlegg i første omgang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70233.html

Previous:
Next:

eksosanlegg