Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hastverksløsninger for et Stoppet-Up Katalysator

Et tett eller stoppet opp omformer vil påvirke ytelsen til bilens motor. Delvis tett vil redusere strømforbruket fordi eksosanlegget ikke blir lov til å puste riktig. En helt tett omformer vil forhindre at motoren går. Den kan starte opp, men når mottrykket av utløpsgassen som bygger seg opp mellom manifolden og gass, det vil kvele seg selv ut. Noen rask løsning for å tillate bilen å kjøre bør anses som en midlertidig løsning på et større problem. Midlertidige løsninger

Den raskeste midlertidig løsning er å fjerne fronten oksygen sensor. Dette vil skape en eksos lekkasje før mottrykk som bygger seg opp mot det tilstoppede omformer. En eksos lekkasje er høyt og alle kommer til å vite at du har et problem med bilen den andre du starter den. Det vil være høyere ved akselerasjon. Vinduer i kjøretøyet ditt skal bli rullet ned for å hindre karbonmonoksid og andre skadelige miljøgifter forurenser luften inne passasjeren førerhuset. Denne feilrettingen skal bare gjøres for å få bilen fra punkt A til punkt B -. Punkt B er den reparasjonsstasjon å ha katalysatoren erstattet

å hindre en eksos lekkasje oppstår, er et annet alternativ for å fjerne omformer, hule den ut om de kan gjøre det, og deretter erstatte det. En annen ville være å bruke et stykke flex eller rett rør i stedet for katalysatoren. Dette er en høyst ulovlig praksis som de fleste hver hederlig reparere anlegget vil nekte å utføre på grunn av ansvar. Og igjen, bør denne typen rask reparasjon kun vurderes midlertidig å få bilen fra der den er til reparasjon stasjon.
Datamaskin og Utslipp

Dagens biler er designet for å løpe med katalysator og utenom dem, selv midlertidig, vil påvirke ytelsen av motoren, og kan forårsake ytterligere skade på andre komponenter. Oksygen sensorer er satt på plass oppstrøms og nedstrøms i eksossystemet for å overvåke brensel-til-luft-forhold fra gassen og til også overvåke Katalysatorens effektivitet. Når oksygen sensor ikke kan utføre sitt formål, vil det utløse check engine lys til å lyse. I tillegg kan den intense varme fra en tilstoppet omformer lett skade den oppstrøms sensor. Når oppstrøms sensoren ikke kan kommunisere sine data til motorkontrollmodulen, er datamaskinen i stand til å foreta de nødvendige justeringer for den perfekte drivstoff-til-luft ratio for å redusere utslippene. Ubrent drivstoff kan omgå gassen i en rik (for mye gass) drivstoff sak eller for mye luft kan føre til en lean drivstoff saken, hvor motoren kan tøffer, bukk og selv stall.

En midlertidig eller quick fix til en tett converter bør utbedres så tidlig som mulig for å unngå skade på andre komponenter og å overholde statlige lover som mandat katalysatorer på biler som fulgte med dem opprinnelig.

katalysatorer ikke nødvendigvis tette på grunn av alder eller svikt på egenhånd. En dårlig ytelse motor, blyholdig drivstoff eller en oksygen sensor svikt kan bidra til nedgangen og bortfallet av katalysatoren. Skifte converter kan hjelpe eksosen puste for tiden, men hvis kjøretøyet ikke er riktig diagnostisert, vil den nye omformeren lange levetid bli kompromittert.
Direct-Fit Versus Universal

p Det er to vanlige typer erstatning omformere og begge har sine fordeler og ulemper. Direkte-fit omformere er designet for å passe bilen som den opprinnelige konverter gjorde. Denne applikasjonen vil komme med nødvendig flenser, rør utvidelser og eventuelle andre funksjoner slik at du kan fjerne den gamle omformeren og erstatte den med en på samme måte. Direkte-fit er mer kostbare, men vil spare deg for installasjonstid eller du spare penger på arbeidskraft fordi en profesjonell ikke trenger å installere den.

Universal omformere er mye billigere, men de er ofte ikke mer enn bare selve omformeren. Med andre ord, det vil ikke komme med flenser, rør utvidelser eller eventuelle nødvendige funksjoner for å fjerne den gamle omformer og installere den universelle ett i stedet. Universal bare spare deg for penger på prisen på omformer, men du vil nok nødt til å investere mer tid eller mer penger til å gjøre converter passer til din eksosanlegg. I noen tilfeller vil sveising eller ha utvidelser rør laget av eksospotten butikker være nødvendig. Samlet vurderes til fordel for direkte-fit omformer å spare deg tid og krefter for å prøve å installere det universelle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70341.html

Previous:
Next:

eksosanlegg