Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan Sveis Steel Tube

Sveising tynn stål eksos rør krever tålmodighet og riktig utstyr for å få en forseglet sveis. Den vanskeligste delen av sveising tynnvegget stålrør er å opprettholde din sveisebadet uten overoppheting av forbindelsen vil resultere i vanndam smelter gjennom slangen. Med en riktig satt opp MIG sveiser og litt øvelse, du enkelt lage en forseglet sveiseskjøt på den tynne diameter stålrør. MIG sveisere er allment tilgjengelig på utleie butikker eller for kjøp hos din lokale sveising levere forhandler. Du trenger
MIG sveiser
Spool av 0,023 sveisetråd
En flaske 75 prosent argon/25 prosent karbondioksid dekkgass
Skiftnyckel
Vernebriller
Sveisehjelm
Sveising hansker
Vis flere instruksjoner
en

Les brukermanualen for sveising maskin for å finne ut hvordan du endrer mater hjul enn å godta 0,023 sveisetråd.

2

Spool sveiseren med 0,023 solid sveising wire etter at du bytter trådmateren hjul.
3

Åpne og lukke ventilen plassert på toppen av flaske dekkgass for å fjerne skitt og rusk fra gjenget området.
4

Slå gjengene på MIG sveiser gass regulator med klokken for å feste regulatoren til flasken med dekkgass. Sett skiftenøkkel for å passe regulator mutteren og strammer mutteren å forsegle forbindelsen. Åpne ventilen til å sende gass til MIG sveiser.
5

Slå på sveiseapparat og plasser jording klemme på et stykke metall.
6

Point tuppen av MIG pistolen mot metall og trykke på avtrekkeren av MIG pistol. Lytt til lyden kommer fra sveisen området mellom MIG cup og jordet metall. Juster varmen og tråd hastigheter inntil du hører en lyd som ligner på egg steking i panne.
7

Place endene av to stykker av stål eksos slangen tett sammen og jorde stålrør med jording klemme.
8

Iført dine vernebriller, legg enden av MIG ledning som stikker ut fra tuppen av MIG pistolen mot midten av sveiseskjøten og trykke ned MIG pistoler trigger 1 sekund for å skape en tack sveis. Rull røret, plassere heftsveiser rundt sveiseskjøten.
9

Ta på deg sveise hjelm og sveising hansker.
10

Rest håndleddet på hånden som du er holder MIG pistol med på et stabilt, flatt underlag og forstå stiftet biter av pipe med den andre hånden.
11

Juster wiren strekker seg fra MIG pistolen med sveiseskjøten, slå hodet frem til senke sveising hjelm, og trykke på avtrekkeren av MIG pistolen.
12

Flytt MIG 1/8th av en tomme og slutte å la sveisebadet bygge, når sveisebadet når rundt 1 /åttende av en tomme høy, flytte MIG pistolen annen 1/8th av en tomme. Fortsett prosessen, snu røret som nødvendig for å eksponere mer sveiseskjøten til du sveise rundt hele sveisen felles og kommer til punktet der du startet sveising felles av stålrør.
13

La skjøten helt avkjølt før du flytter den sveisede rør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70340.html

Previous:
Next:

eksosanlegg