Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Subaru Katalysator Problemer

Subaru Motors har ansatt flere katalysatorer på sine biler i mange år nå. Fordi maskinrom er små og fordi katalysatorene trenger varme for å operere effektivt, Subaru utformet mindre omformere og integrert dem i eksosrørene - heller deretter ansette en enkelt, større konverter som de fleste biler gjorde på en gang. Struktur og Design

Mange omformere på Subarus begynne på en front Y-pipe som bolter til begge sider av motoren. I enkelte nyere applikasjoner, er en tredje eller fjerde omformer også mindre integrert i konstruksjonen av røret. Det er ikke uvanlig å se enda en omformer nedstrøms integrert i konstruksjonen av en mellomliggende røret. Med så mange omformere, er en av dem er bundet til trenger utskifting på et tidspunkt.

Innsideveggene av skallet på Subaru omformere er utformet tynn for å redusere motstanden av avgasser. Mens dette fordeler ytelsen av motoren, kompromitterer den strukturformelen holdbarhet av skallet. I tillegg, siden omformere er ofte integrert i byggingen av Y, eller mellomliggende eksosrør, kan røret utvidelser mislykkes, krever utskifting av hele røret og omformer montering.

Annen mer litt irriterende funksjon Subaru Eierne oppdage om eksosanlegget på deres biler er varmeskjoldet rangler. Tynne tinny varmeskjold dekke nesten hver eneste eksos komponent på de fleste Subaru-modeller. Disse varmeskjold er utsatt for eksponering og kan løsne fra tilkoblinger og skape irriterende rangler mens du kjører.
Cost

grunn av integrering av rør og omformer forsamlinger, Subaru omformere er svært kostbart. De fremre Y-rør forsamlinger kan koste dobbelt så mye penger til å erstatte så den bakre converter forsamlingen. Mange eiere ikke smarte nok til å gjøre jobben, blir nødt til å dele ut penger for arbeidskraft installasjon også.

Mens det er mange kvalitet ettermarkedet katalysator produsentene i disse dager, kan du prise omformere og betale mindre enn halvparten hva Subaru forhandler vil spørre. Finne en lokal reparasjon stasjon for å installere det for deg vil fortsatt spare deg penger i det lange løp.

Selv om mye billigere, universell omformere er ikke alltid et alternativ når det kommer til en Subaru. For én ting, universelle omformere er bare et skall med en intern katalysator. De trenger å bli sveiset inn i systemet er festet med klemmer og hylser. På grunn av de vanskelige vinkler og liten størrelse av Subaru omformere - spesielt i front Y-pipe - å finne riktig størrelse og deretter sveise den inn i eksisterende rør uten at det går ut hvordan det er behov for å bolte til motoren og de resterende eksos Systemet er svært vanskelig.
Intern Break Down

Subaru biler generelt kjøre godt, og katalysatorer sjelden mislykkes med mindre noe forårsaker skaden. Skitne plugger, dårlig oksygen sensor opplesninger, slitte ventiler eller stempler og en rekke andre variabler kan føre til intern katalysator svikt. Den gode nyheten er at en Subaru converter er mer vanlig å mislykkes eksternt ved sin utforming. Den dårlige nyheten er at hvis du ikke tar vare på din Subaru og det fører til skade på en eller flere av omformere, har du nå et større problem. Kjøp og erstatte omformere vil være dyrt nok. Men hvis du ikke ta opp hva som forårsaket den interne fordelingen av omformere som ble erstattet, du kommer til å inngå kompromisser erstatninger. Og siden Subaru bruker flere omformere, alle er i fare fra den ledende årsaken til den interne katalysator svikt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70334.html

Previous:
Next:

eksosanlegg