Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan lage Harley Bafler Louder

De fleste ryttere kaller det "at Harley sound": den høyt, buldrende eksos som gjør at du vet det er en Harley-Davidson motorsykkel rundt. Aksjen rør som kommer på en Harley er designet for å møte føderale EPA standarder og ikke leverer lyden fleste rytterne ønsker. Skifte lager eksos kan være dyrt. Du kan lage lyd hvis du gjør Harley forvirrer høyere. Ledeplater er pakningen innenfor det bakre av en motorsykkel eksosrør som filtrerer og demper støyen. Du trenger
Flat-skrutrekker
Drill
1-tommers metall borekronen
Vis flere instruksjoner
en

Park din Harley på et nivå overflate. Hvis du har ridd det nylig, la det sitte inntil eksosrørene er kjølig å ta på.
2

Bruk en flat skrutrekker til å lirke endestykkene ut av eksosrørene. Endestykkene er metallhetter med et hull i midten som er blitt maskin-trykket i til endene. Sett inn skrutrekker inn i hullet i midten, og lirke mot kanten av røret til det spretter gratis. Du vil da se metallet avrettingsmasse som dekker baffel.
3

Bor et hull gjennom sentrum av hvelvet. Bruk en drill med en metall bit som er 1 cm i diameter. Trykk tuppen mot skjermen på forvirre, og trykk på drill inn i den mens du kjører den på en langsom og jevn fart. Skyv bore inn i ledeplaten hele lengden av borkronen. Dette vil plassere en direkte hull gjennom skjermbildene og pakking av baffel og åpne den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70335.html

Previous:
Next:

eksosanlegg