Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan endre O2 Sensor på en 2000 Dodge Dakota

The oksygen sensor er en integrert del av Dakota utslipp system. Den overvåker mengden av oksygen i eksosen. Når en O2 sensor svikter, kan det hende at Dakota nøl eller drivstoff kjørelengde kan merkbart redusere. Hvis din "Check Engine" lyset kommer på, kan O2 sensor være å klandre. De fleste auto deler butikker vil skanne datamaskinen for deg å finne problemet uten kostnad. Kjøpe nye sensorer fra en auto deler butikken eller Dodge forhandler. Du trenger
Jack
Jack står
Oxygen sensor socket
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Løft Dakota ved hjelp av en jekk. Fest lastebil på et sett med bukker, slik at du kan godt jobbe under den.
2

Finn nedstrøms oksygen sensor på røret bak katalysatoren, som kjører ved siden av rammen rail. Koble ledningene fra sensoren ved å trekke den rett ut av kontakten. Fjern O2 sensoren med en oksygen sensor socket og skralle.
3

Installer en ny sensor med oksygen sensor socket og skralle, snu den med klokken til den er sikker. Trekk sensoren til 22 fot-pounds med en momentnøkkel. Koble ledningsnettet til sensoren ved å plugge den inn i kontakten på sensoren.
4

Finn oppstrøms O2 sensorer på hver side av overføringen bunnpannen. Det er et utløpsrør aktiv på hver side av kjelen med sensorer i hver enkelt. Koble ledningsnettet fra hver av sensorene deretter fjerne sensorer med oksygen sensor socket og skralle.
5

Installer de nye sensorene på hvert sted ved hjelp av oksygen sensor skralle. Trekk til sensorene til 22 fot-pounds med en momentnøkkel. Fest ledningsnettet til sensorene ved å plugge dem rett inn i kontaktene på sensorene.
6

Løft bilen opp med jekken og fjerne bukker. Senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70386.html

Previous:
Next:

eksosanlegg