Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Tegn på en Stoppet Up Katalysator i en Mercedes 560SL

Katalysatorer bruke ulike typer metaller for å skrubbe forurensninger fra bilens eksos før den forlater eksosrøret. Vanligvis vil katalysatorer vare livet av en Mercedes 560SL, men noen faktorer, som for eksempel bruk av blyfri bensin eller for mange drivstoff tilsetningsstoffer, kan bidra til for tidlig svikt i katalysatoren. Tap av strøm

stoppet opp katalysator vil føre til et plutselig tap av makt i en Mercedes 560SL. Noen ganger katalysatorer brytes langsomt ned over tid, forårsaker et gradvis tap i kraft, som kanskje ikke er merkbar for noen drivere. Hvis din Mercedes ikke vil akselerere, selv om du trampe på gasspedalen, har en mekaniker ta en titt på katalysatoren for å se om det er stoppet opp. Hvis dette er tilfelle, vil katalysatoren må byttes.
Drop in Fuel Economy

Mål gass kjørelengde bilen blir, spesielt siden en plutselig nedgang i drivstofføkonomi kan indikere mekaniske problemer. En stoppet opp katalysator vil føre til en betydelig nedgang i drivstofføkonomi, mer enn to eller tre miles per gallon forskjell.
Motorproblemer

Et tett katalytisk omformer vil også føre til driftsproblemer med din Mercedes 'motor. Foruten tapet i kraft, stoppet en opp katalysator kan hemme hvor raskt et kjøretøy reiser, noe som gjør det topp ut på et lavt turtall som en elektronisk hastighetskontroll guvernør. Tilstoppede katalysator vil føre til økt mottrykk i eksos-systemet, som vil kvele motoren som avgasser ikke kan la så raskt som de burde. Hvis bilen din går i noen minutter da boder ut, hvis du kan høre en pipelyd eller bilens motor synes å være sliter under akselerasjon, ta en titt på katalysatoren ikke er årsaken.

Smell
p Hvis din 560SL er eksosrøret er spyr ut en lukt som ligner på råtne egg, er det stor sjanse for at katalysatoren er delvis tilstoppet. De brutt ned elementer av katalysatoren avgir dette harsk lukt, noe som er svært merkbar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70430.html

Previous:
Next:

eksosanlegg