Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hva er årsakene til eksos i kabinen av et kjøretøy?

Hvis det er stadig en sterk lukt av eksosen i bilen, betyr det at det er en eksos lekkasje et sted mot fronten av bilen. Det er viktig å ha eksos løst umiddelbart så eksosen inneholder karbonmonoksid, som vil forgifte deg. Hvis bilen må kjøres, snudde drive med alle vinduene nede og oppvarming /air condition av å begrense eksponering for de skadelige gasser. Det er flere steder eksos kunne lekke fra at jeg ville finne veien inn i hytta. Eksos manifolder
p Med motoren i gang, sjekk eksos manifolder for eventuelle lekkasjer (husk eksos er veldig varmt og vil brenne deg så ikke røre det før motoren er helt avkjølt). Potensielt kan det være lekkasjer mellom eksosmanifolden og topplokket, eller eksos manifold og eksos ned røret. Dersom det oppdages lekkasjer, må du bytte lekker pakning. Inspisere eksosmanifolden for ekstrem korrosjon, i sjeldne tilfeller har eksos manifolder vært kjent for å ruste, og kanskje må byttes helt
EGR Valve

eksosgassen. sirkuleringsventilen dirigerer eksos tilbake inn i inntaket manifold. Hvis EGR ventil pakning har feilet, vil det begynne å lekke eksos, som kan finne sin vei inn i kabinen. Sjekk rundt EGR ventil for noen pakning lekkasje, samt rørene som fører til EGR ventil for eventuelle korrosjon eller skader.
Katalysator og toppakning

Hvis katalysatoren blir plugget, vil det skape intense mottrykk som kan føre til at parring pakning mellom eksosrøret og katalysatoren for å mislykkes og lekke eksos. Selv fra under bilen, kan disse skadelige gasser gjør sin vei inn i bilen hytta. Sjekk om det er eksos lekkasjer rundt festepunkt mellom eksosrøret og katalysator.
Lekkasje eksosrør

Over tid kan eksosrør ruste og utvikle rust hull, spesielt i stater som bruker salt for is og snø kontroll i vinter. Inspiser visuelt all røret fra motoren tilbake for noen ekstrem korrosjon eller skader fra andre veiforhold og bytt om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70690.html

Previous:
Next:

eksosanlegg