Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan fikse en dårlig katalysator på 2000 Toyota Tundra

Fikse en katalysator er en komplisert prosess på grunn av lovene som styrer praktisk talt alle aspekter av installasjon, vedlikehold og bytte katalysator. The Environmental Protection Agency fastsatt forskrift i 1986 som gjør det ulovlig å tukle med bilens katalysator på noen måte, form eller form. Eventuelle reparasjoner av bilens katalysator må utføres og dokumenteres av en sertifisert mekaniker. Instruksjoner
en

Ta Tundra til et utslipp testanlegg eller eksos verksted og få din katalysator testet. Du må kunne dokumentere at Tundra sin converter har sluttet å fungere før du har lov til å ha den erstattet.
2

Sørg for at Toyota ikke lenger er dekket av den føderale utslipp garanti. Hvis 2000 Toyota Tundra har ikke 80.000 miles på den ennå, så Toyota er nødvendig for å erstatte omformeren uten kostnader for deg. Hvis Tundra er fortsatt under garanti, må du kontakte nærmeste Toyota forhandler for reparasjoner.
3

Ta Tundra til forhandleren eller eksos verksted (hvis den ikke allerede er der) og gi dem dokumentasjon på at converter er dårlig. Lovlig, de er bare lov til å bytte ut omformer med katalysator som er den samme som den som er installert på din Toyota. Har butikken erstatte katalysatoren. Pass på at butikken fyller ut og sender inn garantikortet for den nye omformeren, som det er lovpålagt av føderal lov.
4

Lagre all dokumentasjon knyttet til omformer swap. Hvis Tundra har et problem med katalysator eller unnlater en utslipp test i fremtiden, kan du trenger denne informasjonen for å få reparasjoner utført og unngå mulige bøter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70582.html

Previous:
Next:

eksosanlegg