Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan justere en Hydraulic Valve

Automobile motorene har hydrauliske lifter ventiler som er drevet av den sentrale cam og er ansvarlig for å arbeide push-stengene i hver av sylindrene. Over tid kan disse ventilene løsne eller avvikle litt ut av sekvensen. Mens fremgangsmåten til å justere dem er en enkel en som kan gjøres med vanlige automotive verktøy, må man ta spesielle Hensyn for å hindre skade på valvetrain. Du trenger
Skrutrekkere
Crescent eller socket fastnøkkel
Shop rag
Vis flere instruksjoner
en

Kjør bilen i ca 15 minutter å varme den opp.
2

Koble fra bilens batteri.
3

Fjern dekslene hver ventil, samt tennplugger.
4

Advance motoren til "øvre dødpunkt", eller TDC, begynnelsen av motorens syklus noe som medførte den første tennplugg i sekvensen ville brann. Oppnå dette ved å slå av motoren for hånd mens du ser denne første inntak ventil (vanligvis andre fra fronten på førersiden i de fleste åtte-sylindrede motorer). Fortsett til etter at ventilen har åpnet og lukket en gang, så stopp ved neste TDC punkt.
5

Løsne inntak låsemutteren holder rocker på denne cyllinder.
6

Spinn pushrod på toppen av sylinderen mellom to fingre som du strammer justering låsemutteren med en pipenøkkel. Når du føler motstand i pushrod rotasjon, skru til mutteren med en annen kvart omdreining.
7

Roter motoren ved 90 grader.
8

Gjenta trinn 5 til 7 for hver av sylindrene som følger i motorens Avfyringssekvensen. For de fleste åtte cyllinder motorer, vil rekkefølgen være 1, 8, 4, 3, 6, 5, 7, 2..
9

re-installere tennplugger og ventil deksler, koble deretter batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70676.html

Previous:
Next:

eksosanlegg