Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

2007 VW Rabbit Eksos fjerning

Volkswagen erstatning for bobla på midten av 1970-tallet var Rabbit, en kompakt kombikupé sedan som utfordret en tverrstilt montert vannavkjølt firesylindret motor. The Rabbit navneskilt ble avviklet etter 1984, men en liten VW bruker Golf navneskilt fortsatte på. The Golf ble navnet endret tilbake til Rabbit i 2006. 2007 Rabbit er lik tidligere Kanin og Golf-modeller. Avgassystemet på kanin ruter skadelige gasser fra motoren til baksiden av bilen. Det første trinnet i å erstatte en rusten eller ødelagt eksosanlegg er å fjerne den eksisterende. Du trenger
Automotive ramper
to bremseklosser
Vernebriller
arbeidshansker
Hack så
Socket satt
Skralle
Vis flere instruksjoner
en

Kjør bilen på et sett av automotive ramper og sett på parkeringsbremsen. Slå av motoren og la den avkjøles. Blokker bakhjulene for å hindre uønsket bevegelse.
2

Don et par vernebriller og et par tunge arbeidshansker. Krype under bilen og finn eksosrøret der det ruter over bakakselen. Skjær helt gjennom røret i dette området med en baufil.
3

Finn gummi isolatorer at den bakre delen av eksos henger fra. Løft opp på eksosrøret til baksiden av sagen kuttet og skyv gummi isolatorer fra de hekta endene av eksos kleshengere. Fjern den bakre delen fra under bilen.
4

Løsne boltene på eksosrøret klemme på den midtre delen av eksosrøret med en socket og skralle. Løft litt opp på røret, skyv gummi isolatorer på denne delen av eksos ut av de hekta eksos kleshengere. Fjern den midtre delen fra under bilen.
5

Løsne og fjerne mutrene på forlengelse rør av eksos på fronten av kjøretøyet på eksosmanifolden. Senk forlengelsesrør og fjerne den fra bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70662.html

Previous:
Next:

eksosanlegg