Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan endre eksosmanifolden på en 1995 Lumnia

Eksosmanifolden, også kjent som en overskrift, på Chevy Lumina samler eksosen fra motorens sylindre og avleder dem gjennom eksosrøret. Hvis manifold utvikler sprekker, må du endre det eller effektiviteten av motoren vil slippe. Dette er et prosjekt som du kan gjøre selv, så det er ikke nødvendig å ta Lumina til en bil verksted. Du kan forvente at det skal ta deg omtrent tre timer å fullføre prosjektet. Du trenger
Socket satt
Marker
maskeringstape
Wrench satt
Automobile jack
Jack stå
Hjulklosser
Vis flere instruksjoner

en

Koble den negative kabelen fra batteriet ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne terminalen mutteren. Koble ledningsnettet fra oksygen sensor. Slå beltestrammeren ved hjelp av en skiftenøkkel og avlaste spenningen fra Serpentine beltet. Legg merke til riktig ruting av beltet dersom dokumentasjonen mangler.
2

Fjern Serpentine beltet fra Lumina motoren. Fjern boltene fra dynamo med en socket og skralle og ta det av motoren. Plasser bremseklosser bak bakhjulene på Lumina. Løft fronten på bilen med bil jack. Plasser jack stå under Lumina nær jekkpunktet og heve den til rammen.
3

Fjern boltene som holder eksosrøret til manifolden med en fastnøkkel. Fjern jekkfoten fra under Lumina og senke bilen til bakken. Fjerne oljen fylle røret fra motorblokken ved hjelp av en skiftenøkkel. Trekk tuben bort fra motoren. Fjern mutterne fra eksosmanifolden ved hjelp av en socket og skralle. Fjern manifolden fra motoren.
4

Fjern manifold pakning og kast den. Sett inn en ny pakning og eksos manifold. Fest mutterne med en socket og skralle. Installer oljemengde tube og trekk til mutteren med en fastnøkkel. Hev Lumina med bil jack. Plasser jack stå under bilen nær jekkpunktet og heve den til rammen.
5

Crawl under Lumina og koble eksosrøret til fordeleren. Stram boltene med en skiftenøkkel. Fjern jekkfoten fra under Lumina. Senk bilen til bakken. Installer dynamoen og stram boltene med en stuss og skralle. Installer Serpentine beltet i henhold til diagrammet du har gjort, eller en under panseret hvis det finnes.
6

Place spenning på Serpentine beltet ved å vri på beltestrammeren med en skiftenøkkel. Koble den elektriske tilkoblingen til oksygen sensor. Koble den negative kabelen til batteriet og stram terminalen mutteren med en fastnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70653.html

Previous:
Next:

eksosanlegg