Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan erstatte en El Camino Oxygen Sensor

Fordi oksygen sensorer overvåker drivstoff-til-luft blandingsforhold, gjorde de fleste biler som ikke integrerer katalysatorer i sine eksosanlegg ikke ha oksygen sensorer. Sensoren ikke bare regulerer brensel /luft-forhold, sender den også informasjonen til drivverket kontrollmodul (PCM) via et spenningssignal og gjør kompenserende justeringer. Den femte generasjon El Camino er den eneste utformingen av kjøretøy som brukes en kombinert katalysator-oksygen sensor eksosrensesystemet. Du trenger:
Car liftSafety glassesPenetrating oilBox-end hånd skiftenøkkel setScrewdriverReplacement oksygen sensorAnti-seize compound
Vis flere instruksjoner
en

Løft El Camino på en bil heis og bringe den opp til en komfortabel høyde for å jobbe på fra undersiden. Ta på vernebriller før du får under bilen.
2

Finn katalysatoren nær sentrum av El Camino understell og følg den til fronten Y-pipe for oksygen sensor.

3

Følg ledningen som kommer fra oksygen sensor til den nærliggende ledningsnett plugg. Trekk ut sensor ledning fra selen pluggen.
4

Spray utsatte gjengene på sensoren med en generøs mengde penetrerende olje.
5

Place ledningen gjennom lukket ende av en boks-ende fastnøkkel og sted skiftenøkkelen på sekskant-formet base av sensoren. Slå sensoren mot klokken for å Løsne den fra eksosrøret. Fjern oksygensensoren. Om nødvendig, gi varme til eksosrøret området og utvide metal av røret for å fjerne sensoren.
6

Påfør en lys mengde anti-seize compound på gjengene på erstatning sensor. Ikke la det sammensatte komme i kontakt med sensoren hode.
7

Skru sensoren inn i eksosrøret er koøye for hånd og deretter tettsittende det tett med skiftenøkkel.
8 < p> Sett oksygen sensor ledning tilbake i ledningsnettet pluggen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70292.html

Previous:
Next:

eksosanlegg