Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik fjerner en Cavalier Katalysator

Fjerning av katalysator er ikke en oppgave for en nybegynner. Det krever ferdigheter av en sertifisert mekaniker som er utdannet og erfaren sveiser samt tekniker. Fjerne katalysatoren krever arbeider med svært brannfarlig bensin og skjærebrenner som kan forårsake alvorlige brannskader og skade øynene netthinnen ved hjelp av sveising flash. For en sertifisert tekniker dette er en relativt enkel prosedyre som involverer slippe gasstanken, kutte den gamle converter ut og sveise på en ny. For nybegynnere er dette en ekstremt farlig prosedyre som ikke bør forsøkes. Du trenger
Sveiser
Cutting fakkelen
Sveising hansker
Sveising beskyttelsesbriller
Vernebriller
Bil heis eller hydraulisk jekk og bukker
Åpen end boksen slutten fastnøkkel
(Ratchet og socket sett) valgfri
Drip pan
OSHA godkjent avfallsbeholder
Wire cutters /diker
kabeltilkoblere
New katalysator.
Vis flere instruksjoner

en

Fjern drivstoffilter boliger som ligger i bagasjerommet under teppet. Koble fra begge ledningene som går til filterhuset. Fjern filteret med huset og sett til side.
2

Fjern så mye drivstoff fra drivstofftanken som mulig. Hvis bilen har en tappeplugg, plassere en dryppskål under bilen og ta ut pluggen. Tillat alt drivstoff til å renne ut av tanken. Dette gjør ikke tanken helt trygg, gass røyk er det mest eksplosive delen av arbeider med drivstoff. Tømming av drivstoff gjør prosedyren tryggere, men ikke helt sikker.
3

Fjern dryppformen fra under bilen og kast drivstoffet i en OSHA godkjent beholder. Ikke dump på bakken. Bøter for denne type salg er store og skal unngås. Bytt ut bunnpluggen i drivstofftanken og finne boltene som holder festestroppene på hver side av tanken. Husk å bruke vernebriller hele denne fremgangsmåten for å unngå å få gjenværende gassen i øynene. Hvis du får gass i øynene, skyll med vann i fem minutter og kontakte lege.
4

Når du har funnet boltene som holder festestroppene, bruk en åpen ende boksen slutten fastnøkkel eller skralle og socket satt til å løsne boltene. (Hvis kjøretøyet må heves for å komme under den, bruker en hydraulisk jekk og bukker eller en hydraulisk bil lift). Plasser en hydraulisk jekk vurdert brutto vekten av deg bilen i sentrum av drivstofftanken.
5

Ta på festeboltene og la tanken hvile på jekken. Senk tank og trekk ut fra under bilen med hydraulisk jekk. Sørg for at drivstofftanken er i en friluft område av butikken slik at røyk kan forsvinne.
6

Hev bilen og bruke en hydraulisk jekk og bukker eller en bil lift (foretrekkes), for å heve kjøretøyet høy nok til at sveiseren kan stå under bilen. Måle lengden av eksosrøret som kommer ut hver sin ende av omformeren. Marker eksos linje i bilen for å matche måling av ny omformer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70242.html

Previous:
Next:

eksosanlegg