Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik fjerner du Plenum på en 2001 Ford Windstar

Luftinntaket plenum er en av komponentene i et bilens inntak manifold system. Det fungerer med luften som følger med drivstoff som kombinerer i forbrenningsprosessen for å drive motoren. Undertrykkskammeret er montert på Ford Windstar sin inntaksmanifold; sin nøyaktige posisjon kan variere avhengig av motortypen. Den er koblet til spjeldhus, og du må fjerne gassen kroppen for å fjerne plenum. Du trenger
Wrench
skrutrekker Vis
Plenum pakning
Throttle pakning
Aceton
Rag
Flere Instruksjoner
fjerning
1

Koble van negative batterikabelen, ved hjelp av en skiftenøkkel på den sorte kabelen klemmemutter, og deretter koble fra de elektriske kontakter til gass stilling sensor og inaktiv luft regulatoren.
2

unclamp og fjern utløpsrøret fra luftfilteret, løsne klemmene med en skrutrekker. Koble gasspedalen kabel avkastning våren og slutten av cruise control kabelen fra gasspaken, deretter skru fra hverandre og fjern kabelen braketten.
3

Fjern de fire festeboltene fra spjeldhus, og fjerne liket. Kast pakningen.
4

Label og løsne vakuum linjer fra plenum, EGR ventil og drivstoff trykkregulator, og EGR ventilen fra plenum. Ta av PVC ventilen slangen fra plenum og ventilen fra ventilen dekselet.
5

Koble fra tennplugg ledninger fra fronten bredden av motoren og legger dem på toppen av brannmuren tilbake.

6

Fjern boltene fra inntak plenum med skiftenøkkel din, og starter med boltene på hver side og jobbe din vei til midten bolter. Separer plenum fra inntaket manifold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70652.html

Previous:
Next:

eksosanlegg